Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hol van az arc legérékenyebb...

Hol van az arc legérékenyebb pontja? (bövebben lent)

Figyelt kérdés
Hol kell megüttni az arcot, hogy legnagyobb esély legyen K.O-ra. (Orr, szem, stbre értem ezt). Nem küzdősportból érdekel, inkábbat önvédelem.
2012. jan. 13. 14:07
 1/8 dirtboy ***** válasza:
ha önvédelem érdekel akkor inkább rúgd tökön aztán szaladj.
2012. jan. 13. 14:09
 2/8 anonim ***** válasza:
ha az állára ütsz egy jó nagyot, akkor ájulást is előidézhetsz.
2012. jan. 13. 14:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Alulról kell megütni az állkapcsot. Általában a boxolók is ezt szokták csinálni.
2012. jan. 13. 15:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Állcsúcs,orrhegy,fültő.
2012. jan. 13. 16:48
 5/8 lee12 ***** válasza:

orr ütése vérzés, könnyezés és töréssel is járhat

állkapocs ko is lehet de nem biztos hogy elsőre+ nehezebb is jól eltalálni

inkább első kézzel gyors bal egyenes az orra és egy tökönrugás

2012. jan. 13. 17:27
 6/8 anonim ***** válasza:
állkapocs jól törik ,de ha nem tudsz ütni csak eltöröd a kezed bizony ha meg akarod védeni magad akkor kell hozzá instructor , mert ha nem szabályosan ütsz rugsz nagyobb fájdalmat okozol magadnak mint a másiknak .
2012. jan. 13. 19:33
 7/8 A kérdező kommentje:

Tegyük fel elég jót ütők. Rugásról ne is beszéljünk, mert a rugásom erős.

Azért kérdezem, mert a party helyünknél van egy emberke aki mindenkibe beleköt. Egyszer probálkozott velem is, de akkor nem lett semi belőle, mert hidegen hagytam amit mondott. Nem megölni akarom csak, hagyom az első ütés legyen az övé, mert akkor én tudom jelenteni fel őt és nem forditva. Na meg persze elcsatan az első ütés és akkor leadok egy "figyelmesztető lövést" azáltal, hogy eltöröm az orrát vagy az állát.

Ezért kérdeztem, hogy hol a leggyengébb pont az arcon. Rugásnál átlagba vesékre megyek, na meg gyomorszáj+máj.

2012. jan. 14. 10:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha qrva erősen combon rúgnád akk egyensúlyozni nem bírna,és ez által ütni se.
2012. jan. 14. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!