Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » én ju do zok szerintetek jó...

én ju do zok szerintetek jó sport?

Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 20:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
És lehet,h fennkölt stílusom van,de a többség,mint látod,egyetért velem.És nem csak ennél a kérdésnél,többszür írtam már le az álláspontomat a judo-ról,a kickboxról,a BJJ-ről és a Zen Bu Kan Kempo-ról.
2012. jan. 14. 13:00
 12/20 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=rRNHFuNL0mc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=3VAFcw64mYg

nyilván télen te félmeztelenül járkálsz az utcán. És valószínűleg azért Carbon a neved, mert szénszállal vannak megerősítve a csontjaid, így ha hozzáb@sznak az aszfalthoz, nem törik el semmid...

2012. jan. 14. 13:06
 13/20 anonim ***** válasza:
És mi a jó abban, ha valakit csak télen tudsz földhöz vágni az utcán?
2012. jan. 14. 13:32
 14/20 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek: Biztos jó játék a judo, de már kinőttem a játékokból, ilyen idős koromban szívesen játszottunk hasonlókat feladásig biztos jobb lett volna, ha szakszerűbben csináljuk, de már mindegy azóta áttértem a gyilkolás orientált dolgokra. A le sza rom meg enyhe utalás volt a kiváló helyesírásodra, de nem esett le, a piros hullámos vonal a szavaid alatt a böngészőben nem díszítősor.
2012. jan. 14. 13:41
 15/20 anonim ***** válasza:
lehet, hogy nincs helyesírás-ellenőrző progi a böngészőjében... Mint ahogy a tiédben sincs flashplayer...
2012. jan. 15. 17:43
 16/20 anonim ***** válasza:

höhöhöhö..

mire utcán egy embert megfognak, addigra az ütő "játékos" 2x kinyomta a judos szemét, és ha csak közelíti Carbon szintjét, valószínűleg 3x halántékon és torkon könyököli. ami nem a hosszú élet titka, küzdősporttól függetlenül. fogadjuk már el, hogy az utcai harc az brutális, a judo pedig tele van szabályokkal. ráadásul nincsenek szokva az ütésekhez. ez már leírhatatlan hátrány.

ha földharcos lenyom egy állóharcost, az rend szerint akkor lehetséges, ha minden mozgás le van korlátozva, mint pl. mma-ban. amikor nem lehet harctechnikát csinálni, persze hogy meg tudja fogni egyik a másikat, és ha ezt gyakorolta akkor levágja földre. az ugyan mindegy, hogy addig szétkapnák a csigolyáit nyaktól hátközépig.

2012. jan. 15. 18:16
 17/20 anonim ***** válasza:
Köszönönöm Aczél.!
2012. jan. 15. 20:39
 18/20 anonim ***** válasza:
2012. jan. 15. 21:15
 19/20 anonim ***** válasza:
ez is de régi film!
2012. jan. 15. 21:17
 20/20 anonim ***** válasza:
# 17/19 hat meghaltam ezen :D amugy judozz ha sportolni akarsz.Ha verekedni az utcan akkor tanulj mast vagy ha van idod akkor tanulj mast a judo melle.
2012. jan. 22. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!