Napi egy pohár vörösbor?
Figyelt kérdés
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha megiszok napi egy pohár vörösbort, akkor tényleg nem lesz annyira fehér a bőröm? :O
Tudom, nagyon hülye kérdés, de ezt hallottam. Lehetséges?
Mert az az igazság, hogy eléggé fehér bőrű vagyok, szoliba meg nem akarok járni.
2012. jan. 7. 12:51
1/3 dirtboy válasza:
nem halottam még ilyenről,nem is hiszem hogy igaz lenne,elég sok fehér bőrű alkoholistát látni napi nem 1pohár bort iszik,ők elég szorgalmasak,biztosan barnulni akarnak
2/3 anonim válasza:
1. bőr pigmentációt nyilván nem okoz.
2. olyan vérbőséget sem fog, hogy bepirosodjon az ember, akkor minden sportoló ezt használná (vérbőség: több oxigén, tápanyag az izmoknak..)
egészség miatt ihatod, plusz ki tudja, hátha lesz valami változás.. végül is attól hogy mi nem tartjuk valószínűnek, még előfordulhatna. csak nem nagyon fog előfordulni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. jan. 7. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!