Minden este jót tesz egy pohár nagyon jó minőségű vörösbor - vagy a 9 hónap alatt minden tilos. Melyiknek higyjek?
Nekem inkább az első logikus - de jó lenne máshonnan is információ erről.
10 hetes kismami
Szia!
Alkalomszerűen nem ellenjavallt egy pohár bor,vagy sör de az nem mindennapot jelent.
Én egy kortyot sem innék terhesen soha,ne is ittam egyik gyerekemmel se,pedig különben megiszom alklomszerüen.
Szerintem jobb nem kockáztatni,sosem tudni mikor árthat.
Ki lehet azt bírni.
Boldog babavárást.
Sziasztok!
Gondolkodjatok már egy kicsit!!!A mindennapos ivás hova vezet szerintetek???Pláne terhesen.Vannak olyan fázisok a baba fejlődésében,amikor egy kevés ártalom is életre szóló károsodást okozhat.Szerintem ez nem is lehet vita tárgya.Igaz,hogy nagyon mértékkel nem ellenjavallt,de szerintem akkor sem ajánlatos várandósan alkoholt fogyasztani.Ez nem normális dolog.Hiszen akkor elfogadott lehet egy kicsit cigizni is,vagy drogozni...stb...
Aki nem tudja felelőssége teljes tudatában vállalni a babáját,mindennel együtt ami a terhességgel,aztán a gyerekneveléssel jár,az ne szüljön gyereket.Nekem nem érne meg egyetlen pohárka pia sem annyit,hogy megkockáztassam,hogy valami baj legyen.Pedig nem vagyok különben ellene alkalomszerűen,de egyik terhességemmel sem ittam,és most sem egy kortyot sem.Szerintem aki nem föggő,annak nem okoz ez problémát hogy lemondjon róla ebben a gyönyörű állapotban.Az én fejem ben meg sem fordul,hogy elfogadjam,mégha kínálnak akkor sem.
Boldog babavárást mindenkinek.
Ja,és a vérnyomásproblémás anyukának,ne írj már hülyeséget,ha gond van a vérnyomással,arra az orvostól kérj megoldást,ne a piásüvegtől.Ez nagyon nagyfokú butaság.
Az előző válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!