Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Minden este jót tesz egy...

Minden este jót tesz egy pohár nagyon jó minőségű vörösbor - vagy a 9 hónap alatt minden tilos. Melyiknek higyjek?

Figyelt kérdés

Nekem inkább az első logikus - de jó lenne máshonnan is információ erről.

10 hetes kismami

2008. márc. 30. 12:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Tényleg jót tesz egy pohár vörösbor, de nem kell minden este inni.
2008. márc. 30. 12:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Hetente 3-4 pohár a szabad,a minden este már nem tanácsos.Töményet tilos.De 1 sör belefér:)
2008. márc. 30. 12:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Alkalomszerűen nem ellenjavallt egy pohár bor,vagy sör de az nem mindennapot jelent.

Én egy kortyot sem innék terhesen soha,ne is ittam egyik gyerekemmel se,pedig különben megiszom alklomszerüen.

Szerintem jobb nem kockáztatni,sosem tudni mikor árthat.

Ki lehet azt bírni.

Boldog babavárást.

2008. márc. 30. 15:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez azért nagyban függ a vérnyomásodtól is!
2008. márc. 30. 19:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem pont ellenkezőleg ajánlotta egy orvos. Azt mondta a bor helyett házi készítésű erősset igyak inkább. Ezt utána más is megerősítette, és esetleg sört is lehet inni. A bort nem ajánlották.
2008. márc. 30. 21:41
 6/9 anonim ***** válasza:
úristen... nee, alkohollal mértékkel, nem kell szegény babát mérgezni vele. Alkalomszerűen nem árt, de csak egy pohárral, kis alkoholtartalommal és az alkalomszerűen azt jelenti, hogy terhesség alatt 3-4szer, kedves előttem szóló, aki hetente 3-4szer itatná a kismamákat. Egészséges a pohár bor, de nem várandósan. A töményet pedig felejtsük el!
2008. márc. 30. 22:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is azt hallottam, hogy az első 3 hónapban kifejezetten káros a babyre mindenféle alkohol, még ha nagyon kis mennyiségben is.Hiszen most vannak kialakulóban a kis szervei és főleg te még az úgymond vízválasztó 12.hétnél sem tartasz. Nem akarok mumuskodni, de azért gondold meg. Boldogságos babavárást. U.i.: én is kívánom sokszor, nem voltam egy nagyivó régebben sem, de most úgy érzem akár 1 üveg Asti pezsgőt meg tudnék inni egyszerre, hisz olyan régóta tartózkodom az alkoholtól. 25 hetes kismami
2008. márc. 31. 00:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Gondolkodjatok már egy kicsit!!!A mindennapos ivás hova vezet szerintetek???Pláne terhesen.Vannak olyan fázisok a baba fejlődésében,amikor egy kevés ártalom is életre szóló károsodást okozhat.Szerintem ez nem is lehet vita tárgya.Igaz,hogy nagyon mértékkel nem ellenjavallt,de szerintem akkor sem ajánlatos várandósan alkoholt fogyasztani.Ez nem normális dolog.Hiszen akkor elfogadott lehet egy kicsit cigizni is,vagy drogozni...stb...

Aki nem tudja felelőssége teljes tudatában vállalni a babáját,mindennel együtt ami a terhességgel,aztán a gyerekneveléssel jár,az ne szüljön gyereket.Nekem nem érne meg egyetlen pohárka pia sem annyit,hogy megkockáztassam,hogy valami baj legyen.Pedig nem vagyok különben ellene alkalomszerűen,de egyik terhességemmel sem ittam,és most sem egy kortyot sem.Szerintem aki nem föggő,annak nem okoz ez problémát hogy lemondjon róla ebben a gyönyörű állapotban.Az én fejem ben meg sem fordul,hogy elfogadjam,mégha kínálnak akkor sem.

Boldog babavárást mindenkinek.

2008. márc. 31. 09:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Ja,és a vérnyomásproblémás anyukának,ne írj már hülyeséget,ha gond van a vérnyomással,arra az orvostól kérj megoldást,ne a piásüvegtől.Ez nagyon nagyfokú butaság.

Az előző válaszoló.

2008. márc. 31. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!