Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hyper Mass 5000 így megromolhat?

Hyper Mass 5000 így megromolhat?

Figyelt kérdés
tegnap vettem egy 1000 grammos Hyper Mass 5000et, viszont nem dobozba hanem "zsákban" van, és nem visszazárható, az érdekelne hogy ha így, nyitott állapotban van tárolva hűvös helyen akkor megromolhat, vagy nem lesz baja?
2011. dec. 31. 22:36
 1/6 anonim ***** válasza:
mennyi idő alatt romolhat meg? az elkövetkező 1-2 évben nem nagyon..
2011. dec. 31. 23:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy attól nem lesz baja hogy nincs lefedve? Tehát csak a nyitott zacskóban van benne.
2012. jan. 1. 00:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Azért fedd le, mert a levegő áratartalmár magába szívva összeállhat, vagy csomósodhat.
2012. jan. 1. 01:00
 4/6 dirtboy ***** válasza:
1kiló tömegnövelő nem nem tart semmidig sem,szóval ne aggódj amiatt hogy megromlik.
2012. jan. 1. 02:18
 5/6 anonim ***** válasza:

ha nagyjából le lenne szigetelve, és nem venné fel a levegő páráját, akkor 5 évig is elállhat.

a nedvesség miatt azért elképzelhető szerintem romlás, bár ez már kísérletet igényelne. én kb. 1 évig biztonságosnak ítélném.

2012. jan. 1. 10:12
 6/6 anonim ***** válasza:
befőttes gumiról még nem hallottál biztos, vagy átöntöd visszazárhatós zacskóba vagy valami másik dobozba vagy sz@rsz rá mert 2 hét alatt megeszed úgyis
2012. jan. 1. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!