Vegyek feherjet vagy mi legyen?
Figyelt kérdés
az a gondom h gyerek korom ota nagyon lassu az anyagcserem.Kb 3-4 naponta szoktam sz.rni amire azt mondjak h lassu,elmentem orvoshoz azt mondja semmi bajom nincs,de mindenki akit kerdeztem azt mondja lassu.gyuros haveroktol hallom h akar napi 2szer is sz.rnak de mindenki legalabb napi 1szer.En meg kibirok 3-4 napot is mert nem kell sz-rni.azt is hallottam h feherje fosat,na akkor most vegyek feherjet vagy mi legyen?Hagyjam igy vagy mi hogy lehet meg gyorsitani az anyagcseret?17f2011. dec. 25. 22:30
1/5 dirtboy válasza:
nem kell tápkieget venned,igyál sok vizet és kész
ha ennyire aggódsz miatta meny be egy kórházba komolyabb kivizsgálásra
2/5 anonim válasza:
És attól, hogy megfosatna mennyivel lenen gyorsabb az anyagcseréd?
3/5 anonim válasza:
Egyél napi 5-6 alkalommal 2-3 óránként egy keveset + zöldtea, vagy valami ami felgyorsitja az anyagcserét.
4/5 anonim válasza:
Használj matek témazárót fosatásra nekem bevált ^^
5/5 anonim válasza:
Szedj rosttablettát, ill. egyél rostban gazdag ételeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!