Ajánlanátok fehérjét kezdőnek? Ha lehet a szállítási költség ne legyen annyira sok.
Figyelt kérdés
Valami olcsóbbat szeretnék mert tudom mindenkinél más válik be ezért csak kipróbálni szeretném!És ha beválik majd elválik hogy mi lessz! Kajám rendben van!2011. aug. 7. 13:48
1/6 A kérdező kommentje:
Azt nem jól írtam kajám nincs teljesen rendben mert nem tudom pótolni a fehérjét csak néha napján! Ezért is kéne a plusz hogy megfelelő legyen a kiegészítéssel!
2011. aug. 7. 13:56
2/6 anonim válasza:
Menj be egy helyi tápkieg boltba, és vedd meg valamelyiket.
4/6 A kérdező kommentje:
csakegyuser erre felé nem nagyon van lehetőség ahol lakom bár holnap megyek konditerembe és láttam már kiegészítőket de nem tudom hogy azok jók vagy milyenek ugy hogy inkább rendelek valamit de lehet rosszul gondolom.
2011. aug. 7. 14:34
5/6 oyeacch válasza:
bodybuildingbolt.hu
gaspari myofusion hydro
6/6 Zakathol válasza:
Ha olcsóbb fehérjét szeretnél akkor még szóba jöhetnek az úgynevezett kevert fehérjék is: Power Protein, Full Force MPM etc...
Igaz, hogy ezek inkább szójafehérjét tartalmaznak mint a jobb hasznosulású tejsavót, de ha nem élsportoló vagy akkor teljesen mindegy neked. Ha meg valaki azzal jön, hogy a szójafehérjétől csöcsöd nő, nyugodtan röhögd körbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!