A Kickbox mennyire jó utcára?
minden ütés kiszámítható, az ember így több 10000 év erőszak után már nem sok újat tud kitalálni.
2 hónap után majd próbálj meg tényleg sokat gyakorolni :D
1. utcán leginkább elkerülni kell megtanulni az ütéseket, mert ha bekapod lehet kidőlsz, akkor pedig meghalsz. vagy mondjuk nem ütés lesz, hanem szúrás.
2. utcán nem mezítláb vagy, bemelegítve, rúgásra készen.
3. összegzés, a küzdősportok NEM az utcai szituációk megoldására jelentenek felkészülést, még ha egy kickboxos könyökléssel szét is lehet zúzni egy ember halántékát vagy torkát.
Kyokushinra jártam 3-évet csak már kevessen vagyunk és alig tanítanak valamit.Szerintem fontosak lennének ilyen önvédelmi fogások,töréstechnikák,fegyverek és ellenuk védekezés....stb
amúgy van még: Box-ez is jó de nem érdekel,Aikido ez egy rakás sz*r,Wing Tsun kung fu-ez pénzlehúzás,
Kurayfat Kempo- ezen még gondolkodom mert van földharc is,fegyverek..stb
http://www.youtube.com/watch?v=AJ1moyWmAMA&feature=related
nem lehet rossz elég jól taníthatják de még 1 edzésen se voltam majd újév után el kellene mennem megnézni,gondolkodom a Kickboxon is de szerintem nem fogok járni mert nekem nem nagyon tetszik.
amúgy köszönöm a válaszokat mindenkinek! és itt is van nagyon sok és jó harcmuvész :Aczél,Stomp Dániel,Késes Krisz,Carbon...stb
Szoktam olvasni miket írtok és néha tanulok egy-két dolgot toletek.
.Aczél -talán mégis a Kempot választom,kösz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!