15 éves.187cm magas 87kilós fiú vagyok. Ketrecharcolni akarok január tól vélemények? Mármint hogy érdemes lenne elkezdeni?
És azt ki kérdezte,hogy hogy nézel ki,vagy hájas vagy-e?
1 év karate (és nem csak karate,úgy általánosságban bármely hm/ks. ból 1 év nem túl sok)lóf*sz.
Én tudom,mennyit jelent,én sokkal hosszabb ideje űzöm,versenyzem is,szóval nem csak úgy a levegőbe beszélek.1 év alatt éred el a 9. kyut kb.,itt még nagy bunyókban nem lehet részed...
Ennyi idő alatt nem lehet nagy tapasztalatod,de az meg a te döntésed,elkezded-e a ketrecharcot,vagy nem.
Én mondjuk ezt 18-20 éves kor alatt feleslegesnek találom,mivel csak 1 szab.rendszer,eladható,sokan nézik,a laikusoknak is élvezetes..ergo van benne pénz.
És pénzt akkor tudsz vele keresni,ha felkapott versenyző leszel.Tapasztalatlan bunyósként meg elgyepálnak mint a sz*rt,15 évesen meg nem is tudom milyen ketrecharc versenyek vannak...
Szóval előbb szerezz tapasztalatot valami küzdősportban v. harcművészetben,menj el v.hova földharcot tanulni,aztán ha ezek úgy szépen megvannak,pár év múlva menj el ilyen helyre,ha jó vagy,még pénzed is lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!