Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » 15 éves.187cm magas 87kilós...

15 éves.187cm magas 87kilós fiú vagyok. Ketrecharcolni akarok január tól vélemények? Mármint hogy érdemes lenne elkezdeni?

Figyelt kérdés
2011. dec. 22. 14:15
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
[link] igy nézek ki sztem nem vok hájas
2011. dec. 22. 15:32
 12/19 anonim ***** válasza:
az az egy év karate nem olyan sok, de majd lesz belőle sok éb ketrecharc, ne aggódj biztos jó lesz az.
2011. dec. 22. 15:43
 13/19 anonim ***** válasza:

És azt ki kérdezte,hogy hogy nézel ki,vagy hájas vagy-e?

1 év karate (és nem csak karate,úgy általánosságban bármely hm/ks. ból 1 év nem túl sok)lóf*sz.

Én tudom,mennyit jelent,én sokkal hosszabb ideje űzöm,versenyzem is,szóval nem csak úgy a levegőbe beszélek.1 év alatt éred el a 9. kyut kb.,itt még nagy bunyókban nem lehet részed...

Ennyi idő alatt nem lehet nagy tapasztalatod,de az meg a te döntésed,elkezded-e a ketrecharcot,vagy nem.

Én mondjuk ezt 18-20 éves kor alatt feleslegesnek találom,mivel csak 1 szab.rendszer,eladható,sokan nézik,a laikusoknak is élvezetes..ergo van benne pénz.

És pénzt akkor tudsz vele keresni,ha felkapott versenyző leszel.Tapasztalatlan bunyósként meg elgyepálnak mint a sz*rt,15 évesen meg nem is tudom milyen ketrecharc versenyek vannak...

Szóval előbb szerezz tapasztalatot valami küzdősportban v. harcművészetben,menj el v.hova földharcot tanulni,aztán ha ezek úgy szépen megvannak,pár év múlva menj el ilyen helyre,ha jó vagy,még pénzed is lehet belőle.

2011. dec. 22. 16:57
 14/19 anonim ***** válasza:
az előző alapján én így a jiu jitsut ajánlanám ott van földharc rendese:)
2011. dec. 22. 17:03
 15/19 anonim ***** válasza:
1 év az valóban kevés főleg harcművészeteknél ott 1 év alatt nem nagyon jön át csak kevés infó általába . szerintem is 20 évesen kezdj el ,de így se hülyeség , mert ismertem olyan embert aki 20 alatt kezdett ketrec harcot és nem volt szar . Én mondom a te helyedbe előtte tolnák sok mindent , mert kevert stílusoknál nem lesz annyira idegen más stílusa . Amikor én spanokkal verekszel és ilyen tök idegenekkel akkor elsőnek azért vagyok bajba , mert számít idegen stílusnál hogy milyen jó a logikád illetve a logikai megoldó képességed , szóval nekem pl egy tök idegen stílusú ellenfél halál ha nem tudom 1 percen belül bedarálni . Ha jó a logikád akkor lehet annyira nincs szükséged rá ,de egy kis plusz sose árt
2011. dec. 23. 11:42
 16/19 anonim válasza:
ti vagytok hülyék biztos csak irigylitek hülyék ti meg barbibabáztok ennyi a véleményem rólatok te meg menyy nyugodtan ha kedved van ehez a sporthoz
2012. okt. 19. 13:37
 17/19 anonim ***** válasza:
Oké, menjen csak egy év karate után egy taknyos 15 éves ketrecharcolni. Egy random 18 éves fiú leb*szná mint a fost, majd pont a ketrecharc való neki.
2012. okt. 19. 15:48
 18/19 anonim válasza:
namer te tudod bazzeg
2012. okt. 20. 08:09
 19/19 anonim ***** válasza:
Tudom.
2012. okt. 20. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!