Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Te hány évesen kezdtél el...

Te hány évesen kezdtél el bokszolni?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy hány évesen kezdtél el bokszolni, illetve milyen bokszot űzöl?

15/F

2011. dec. 18. 15:44
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem világbajnok akarok lenni, de nem is szeretnék az edzésnél megakadni, a mércét körülbelül annyira raknám, hogy Magyar szinten részt vennék versenyeken, aztán majd kiderül.. és mik lennének azok az előkészületek amiket tudnék csinálni mielőtt elkezdem? (Thai boksz)
2011. dec. 19. 00:09
 12/20 anonim ***** válasza:
50%
16 évesen ismerkedtem meg vele, a sulinkban volt egy boxzsák meg kesztyűk, néha lementünk ütni egy párat, és megtetszett maga a box, TV-ben is sokat néztem. Be is iratkoztam boxolni, az alapokat már tuidtam, amikor egy baleset következtében teljesen tönkrement a könyököm, és a térdeim, nem folytathattam. Azóta nagyon nagyon óvatosan lejárhatok egyszer kétszer kondiba, de a nehezebb edzéseknél a mai napig jelez a testem, szóval nem hiszem, hogy már karrier lenne belőle...:(
2011. dec. 19. 11:50
 13/20 anonim ***** válasza:
28 évesen nem azért kezdtem el, hogy versenyezzek, hanem hobbinak. Hogy mit értem el? Hogy sportolok, mozgok, normális arcokkal vagyok, tudom az alaptechinikákat, nem ijedek be, ha valaki felém közeledik és csúnyán néz :) Nekem ez elég is.
2011. dec. 20. 07:07
 14/20 A kérdező kommentje:
Én addig szeretnék eljutni, hogy versenyeztessen az edző, szeretnék verekedni, nem akarok az edzésnél leakadni.
2011. dec. 20. 14:21
 15/20 anonim ***** válasza:
edzésen is verekedhetsz , meg haverokkal összelehet állni a lehetőség bunyóüra mindíg megvan
2011. dec. 20. 18:47
 16/20 A kérdező kommentje:
Majd kiderül, addig is szerintetek milyen előkészületeket lehet tenni ez ügyben? Nincs boxzsákom meg ilyesmi, csak 2x10 kilóig rakható súlyzóm.
2011. dec. 20. 18:58
 17/20 anonim ***** válasza:
azt hogy hozzá se nyúlsz . Boxhoz ne súlyzóz
2011. dec. 20. 19:21
 18/20 A kérdező kommentje:
Állóképesség növelés?
2011. dec. 20. 19:29
 19/20 anonim ***** válasza:
természetesen , fuss mindenképpen fegyenc edzés aerobic/fitness ha szégyeled 4 fal között világítás nélkül . Fegyenc edzés persze nem erőnlét , de egy kis löket nem árt . Nem azt mondom súlyzózhatsz mellette csak olyan 70 % esélye van , hogy rászoksz a kondira és kiedzed magad bodyra és utána meg jön a box edzés és fulladsz meg mert oxigén az nulla . Saját tapasztalatból írom , mert én is át álló vagyok a kondi ad egy olyan merev mozgást ami thai boxhoz nem túl jó , mert úgy szokta mondani edzőm a thai box az laza flegma mozgás . Ütéspillanatában kemény ,(impact előtt ) ,de még az ütés elkezdése is ilyen laza . Fordítva hogy először boxolsz és utána lejársz konditerembe már nem olyan rossz ötlet ,mert olyan tapasztalatok birtokába leszel aminek hála nem edzel másfele . (jobb esetben )
2011. dec. 20. 20:01
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ez többnyire motiváló volt. :)
2011. dec. 20. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!