Bear Grylls-ultimate survival.. Kinek mi a velemenye? Kinek tetszik, ki vállalna be, es ki szokott valoban igy turazni?
Nem hinném, h bárki is így túrázna. :)
Ezzel együtt imádom a faszit (hasznos dolgokat lehet tanulni, végszükség esetére), bár kissé néha olyan, mint aki túlzottan bekávézott, kicsit túl van pörögve.
(Na, meg persze meg se nagyon csókolnám..) :D
Gyűlölöm azt a f@szit, egy irritáló, okoskodó, hóbortos gyökér. Maga a műsor is egy erőltetett kamu marhaság. Saját magának mon ellent, mert azt magyarázza, hogy minden nélkül hogy kell túlélni, de ő bezzeg a legdrágább legspécibb felszerelésben van. Na mindegy. Bunyózzon velem, ha az túléli akkor tényleg ultimate survival a csávó. Addig kussoljon.
Persze aki szereti az nézze nyugodtan. Ízlések és pofonok. Nekem ez a véleményem róla, én nem csípem az ürgét.
Késes Krisz
részben igaza van Krisznek,de azt nem szabad elfelejteni hogy ez nem túlélő show hanem csak szimplán egy olyan műsor ami bemutatja hogy mit kéne csinálni olyan helyzetben.
ő persze nem teszi kockára az életét meg nem éhezik mert ez nem szükséges a műsorhoz.
egyébként tényleg néha csinál olyan hülyeségeket hogy az valami őrület. mint pl. mikor be ment a vizes barlangba egy eszkábált fáklyával ami pár percig bírja csak és azt sem tudta hogy van e a barlangnak másik kijárata.
azért ezt a valóságba nem kéne senkinek sem bevállalni.
egyébként bírom a műsort,meg tényleg kemény a csávó nem hiába volt a brit különleges alakulatnál a SAS-nál.
Bear Grylls Az ISTEN
olyan dolgokat tesz amit más (átlag ember) kisem bírja . Szibériában beleugrott a pár fokos vízbe és alá is merült vagy fél percre , máshol mérges kígyókat meg skorpiókat öl, sőt még aligátort is . Több világrekordot is döntött ő a legfiatalabb aki meg mászta a everestet , szolgált még az idegenlégióban is . és még folytathatnám nagyon sokáig.
Bezzeg a sok hülye ember nem tudom miért úgy oda van norris-ért és ő mit csinált ?
Késes Krisz
a műsor elején mindig elmondja hogy pár alapvető túlélő eszköz van nála kés, kulacs, tűzgyújtó , és láttam nála már kis kötöző madzagot ( csapda állításhoz)
A GERBER márka (Fiskars cég teljes körű tulajdona) Grylls szerződött velük és segítségével több kést is megjelentettek a világpiacon (több mást is ruházatot stb....). a kést már meglehet venni akár vateráról is MAX 15 E forintért , kulacs az kb 3 E forint lehet , a tűzgyújtó a késsel együtt van , de külön is meglehet venni 5 E forintért , azt kis madzag párszáz forint lehet. tehát kb 23 E forint . És én a helyedben és SAS és Idegen légiós katonával nem nagyon "bunyóznék".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!