A wing chun-t és a wing tsun-t miért szokták "mókusbox"-nak csúfolni?
Figyelt kérdés
Nem értem miért fikázzák. Oké, más elven működnek az ütéstechnikáknak, mint az ökölvívásban.2011. dec. 15. 20:24
2/10 anonim válasza:
Gondolom,tod h ütnek benne.Ezek a rövid,cirkuláris alapon működő gyors,erőteljes támadások nagyon hasonlítanak arra,amikor a mókus a szájában forgatja a diót/mogyorót.A rossznyelvű,tiszteletlen emberek találták ki,de ma már csak amolyan becenév,nem sértés.
3/10 escrogar válasza:
Kedvelt mozudlatuk a láncütés, ami végülis egyenes ütések sorozata. Keress rá youtube-on, ott láthatod.
4/10 dementoricus válasza:
Jól írták az előttem szólók. Még annyit tennék hozzá, hogy kb. annyira is hatásos mintha tényleg egy mókus vakargatná a füled. Rövid, gyors ütések, szinte nulla erővel. Szerinted ezzel lehetne téglát törni ? Nem. (fizikai magyarázat Newton 2. törvénye alapján)
5/10 dementoricus válasza:
...találtam neked. Amelyik kapkod össze-vissza, Ő a mókusharcos. Meg is kapja a magáét.
6/10 escrogar válasza:
dementoricus: azért kíváncsi vagyok, ha valaki rádmenne, és másodpercenként kapnál 3-4 ütést, akkor is így trollkodnál-e.
8/10 anonim válasza:
dementoricus: Miért akarnának a WT/C-sek téglát törni?
9/10 dementoricus válasza:
jogos, miért is akarnának téglát törni.... mindegy, visszavonulok, mert nem az én területem. főleg, hogy még abba se mentünk bele, hogy : wing tsun vagy wing chun ?
szerintem chun.
viszont találtam egy jó kis anyagot, a klasszik korszakból, nézzétek meg !
és a legjobb akkor is Chuck Norris :)
béke.
10/10 anonim válasza:
Köszi a linket, ez a könyv nagyon érdekesnek ígérkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!