Wing tsunnál ezt hogyan ismerhetem fel?
Figyelt kérdés
Több kérdésnél is olvastam hogy a Máday rendszerben sok kamu mester van.Ha elmegyek egy edzésre akkor miről ismerhetem fel hogy egy jó edzőnél vagyok e?2011. nov. 24. 13:15
1/8 anonim válasza:
ha teljesen kezdő vagy akkor sehogy.
ha már van alapod, akkor úgy, hogy le tudod verni, vagy csak nehézkesen védekezik ellened.
2/8 anonim válasza:
Úgy, hogy pl. megnézed, edzésen van-e bemelegítés, nyújtás, erőnléti rész, hogyan bánik az edző a tanítványokkal, stb.
3/8 anonim válasza:
Ne wing tsun-t hanem wing CHUN-t tanulj! A wing chun az eredeti a wing tsun és a wing tzun csak divatos utánzat. Keress olyan wing chun-t ahol van edzésen sparringolás (azaz bunyó)
4/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy a wing chun az eredeti,és legszivesebben arra is járnék.Csak sajnos a lakhelyem miatt csak wing tsunra van lehetőségem.Még tudnék boxra,thai boxra,karatéra,krav magára,és ju jitsura járni.De Én mindenképp kung fuzni szeretnék.
2011. nov. 24. 16:33
5/8 anonim válasza:
pedig a jitsuval lehet szintén jól járnál. nézd meg azt az edzést is. a mindenképpen kungfuznál hozzáállás meg túl sok komolyságot nélkülöz, akkor csináld azt még ha esetleg sz.ar az edzés is.. igaz hogy fölösleges akkor időt kib.aszni rá, de ha ez a vágyad..
6/8 N0rbi04 válasza:
Én full kezdő voltam, de valamit azért sejtettem, hogy nem kóser. Aztán ez fél év alatt érett be olyan szintre, hogy elhagytam a klubbot. Leginkább az volt ciki, hogy kötelező szeminárium, meg vegyél posztert a mesterről stb.
7/8 anonim válasza:
egen.. ezek nem túl bizalomkeltő dolgok.
én még most is kilógok a sorból és nincs menő wudang hungary-s pólóm :D
de hát, én már letettem róla hogy menő legyek.
8/8 anonim válasza:
Szerintem is járj inkább ju-jitsura vagy thai boxra esetleg. Én jártam 3 hónapot Wing-Tsunra, nagyon tetszett, én pont egy olyan mestert fogtam ki aki nem kímélt, bunyóztunk sokat, de iszonyat lehúzás az egész, kötelező szeminárium, kötelező ruha, kötelező ez kötelező az. A havi tagdíjat (8000Ft) még kibírtam, azt mondtam megéri. De van éves tagdíj, szemináriumi díj, vizsgadíj, a ruhát meg kell venned stb. És ezek nem 1-2 ezer forintos tételek, pl. mikor eljöttem, akkor kellett volna mennem az első vizsgára, és a havidíjjal+szemináriumi díjjal együtt több mint 20ezer Forint lett volna. Sajnos nem volt rá pénzem, így abbahagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!