Szabályos felhúzóckodás (? )
Hát 25 húzódzkodás az szép teljesítmény ,mondjuk függ a testsúlyodtól is. 20 szabályos ismétlés az jó eredmény a honvédségi alkalmasságin nem sokan csinálják meg a 20-at rengeteg nagy gyúrós gyerek aki keményen megy oda el is vérzik rajta kb 13 db-ot ,ha megtudnak átlagba csinálni.
Az én eddigi rekordom amit nyáron júniusba mértem 26 db volt 75 Kg-ommal ,azóta már sokat fejlődtem ,de mivel új edzés program szerint dolgozok augusztus óta ezért még nem mértem. Most a cél ,hogy jövőév novemberéig megtudjam csinálni a teljes szabályos egykezes húzódzkodást szóval még hosszú és kemény út áll előttem.
Van olyan aki a szabályos egykezes húzódzkodás
Kinek mi az extrém számít súlytól is 16 évesen pl többet huzódzkodtam mint most (mármint többet tudok és az ok 14 kiló különbség .(94 kiló vagyok most )
Nem azért írtam ,hogy kevesebbet tudok ,hogy most sajnáljatok , meg jöjjenek likeok ,hogy jobban érezzem magam :D . Csak ,hogy mindenkinek van egy egyéni extrém mennyisége egyébként 26 al szerintem te is mehetnél át az egykezes húzódszkodásra . Persze csak a rávezető gyakorlatra fegyenv edzés című könyvből kinézed ,hogy mik vannak és ha tényleg ilyen kemény vagy akkor már nem kell sok az egykezeshez . Ja és elfelejtettem még mondani ,hogy számít a kéz táv húzódszkodásnál hogy bicepszől vagy hátból és hogy a rúd elé ,vagy mögé húzod a testsúlyod (ez bizonyos rudaknál lehetséges ) Szóval tényleg összetett a kérdés . Az biztos aki hátból úgy hogy a rúd másik oldalán tolja fel a fejét és azt 30 szor az fasza .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!