Elkezdtem kiidegelni a sípcsontomat és a belsö részénél ha meg nyomom ott marad egy luk egy darabig, olyan mintha vizzel lenne feltelve! Ez mitöl van? Hirtelen tul sokat kapott? Mit csináljak vele?
nnem gyakori. ezért fejeztem be azzal, hogy ilyen nem lesz. bár már nem tudom hogy fogalmaztam meg, lehet úgy írtam hogy reméljük ilyen nem lesz. de a lényeg, hogy nem gyakori.
a károkozáson meg ne akadj fent, semmi probléma nincsen vele. én is edzek alkar csontot, attól még hogy ez normális attól még ez kár okozás a saját testünkben. de ez természetes felsőbb körökben, akik értenek küzdősortokhoz vagy harcművészetekhez, nem azért írtam hogy elrettentselek!
na jó edzést, sok szövegnek sok lesz az alja, aztán csak jönnek a félreértések.
amíg továbbra is edz addig nics baj csak a legtöbb sportoló amikor abbahagyja a karrierjét és az edzést akkor legtöbbször meghízik meg járni alig tudnak(széthasználják a porcukat)
és ha te még a sípcsontodat is szétbaszod az nem előnyös
de ugyebár élni kell és azt szeretni amit csinállunk így sok szerencsét kívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!