Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » önvedelemből egy baseball ütő...

önvedelemből egy baseball ütő volt a kocsimban egy ideig, nem használtam de egy rendör megtalálta és fel is jelenett. A kérdésem hogy milyen fegyverként használható ilyesmi dolgot tarthatunk a kocsinkban amiért nem lehet baj?

Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 12:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Apámnál egy bambuszbot van kamionba (konténeres) hogyha idióta hétvégi sofőr nem tudja kresszt és begorombul :D de amúgy nem feltétlen erre használja csak arra is jó. Szerintem ti is egy bambuszbotot tegyetek be azért nem szólhat be aztmondod, hogy viszed haza dísznek vagy mittomén. Amúgy az ember sehogy sinsc biztonságban utcán és Boráros téren 5 percet álltam és 3-an jöttek kéregetni abból 2 erőszakos volt és nem akart békénhagyni de aztán sikerült leráznom magamról őket... hihetetlen..
2011. dec. 2. 21:39
 22/23 anonim ***** válasza:
Minek fegyver? Jól megmarkolod az ádámcsutkáját és kész is. Esetleg kitéped és elhajtasz. Sosem értem mit kell ezekből annyit kihozni vagy jól torkon ütöd és megint csak kész. Egy mozdulat és 1 másodperc vagy 2.
2012. júl. 15. 17:29
 23/23 anonim ***** válasza:
2016. márc. 7. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!