Egy lány miért judozik? Elsősorban cselgáncsozó vagy azt elkezdeni akaró lányok véleményét várom!
Figyelt kérdés
Volt, hogy edzésen kívül fiú ellen alkalmaztad a tudásodat? Hogyan történt? Vagy edzésen milyen?2011. nov. 24. 20:12
11/14 anonim válasza:
Nem sajnos a szerelmemet nem kaphatom párként mert ő nehezebb meg nagyobb is nálam, de edzéseken ölelgetjük, puszilgatjuk egymást szóval franatikus élmény szerintem. Ja igen azt nem mondtam, de összejöttünk :$$ :))) <3
12/14 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy edzésen nem raknak párba az eltérő súlycsoport miatt. De attól gyakorolni még simán lehet egymással. Pl. nem egy olyan judo bemutatót láttam, hogy pl. alacsonyabb lány mutat be dobást magasabb (fiú) támadón. Meg önvédelmi bemutatókon is gyakran látni, hogy alacsonyabb lányok is sikerrel veszik fel a küzdelmet magasabb támadók ellen. Tehát szerintem - főleg játékosan felfogva a dolgokat és nem erőből csépelve egymást - úgy élmény lehet a pároddal együtt gyakorolni a technikákat. Egymástól is lehet tanulni. Pl. lehet, hogy a fiú erősebb, viszont a lányok gyakran pontosabban hajtják végre a technikákat (esetleg gyorsabban is). Így a fiú párod is tanulhat tőled, akkor is, ha magasabb, erősebb... :-)
2012. okt. 31. 22:49
13/14 anonim válasza:
Milyen kérdés ez? :) Edzésen kívül, fiú (férfi) ellen mégis milyen tudást alkalmazna? Sport játék tudást? A Judo már rég nem harctechnika, csak szórakozás ezt ne feledjük el! Egy olimpiai bohóckodás.
14/14 anonim válasza:
Olimpiai bohóckodás tudod milyen kemény sport mert szerintem nem......nehéz sport a cselgáncs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!