Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ha egy profi Muay Thai-os és...

Ha egy profi Muay Thai-os és egy profi Judos összecsapna ki nyerne?

Figyelt kérdés
2011. nov. 2. 17:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A judo jó alap lehet bármelyik más küzdősporthoz. Egy bokszoló ellen viszont csak akkor van esélye, ha párhuzamosan lejár ökölvívó edzésekre is és a szeme, hozzászokik az ütésekhez. ehhez persze sokat kell kesztyűzni olyanokkal akik gyorsak, erőszakosak a ringben. Tény viszont az, hogy ha a boxoló hibázik és beengedi a judóst aki így fogást talál, akkor neki annyi. Ezért, egy igazi harcos meg kell, hogy ismerje a lehető legtöbb technikát. Ez sok, sok év fáradtságos munkájával érhető csak el. Az utca megint más, ott nincsenek szabályok! Ott is rutint kell szerezni, mert ott nem véd meg a bíró!

Versenyszerüen judóztam, később pedig ökölvívással, foglalkoztam. Asszem van összehasonlítási alapom.

2011. nov. 8. 08:54
 12/13 anonim ***** válasza:
az ököl vívás és a judo között ,de a kérdés muay thai amibe ütéseken kívül van könyök meg láb meg térd ,szóval kicsit komolyabb a helyzet .
2011. nov. 8. 15:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát ha a kűzdelem ringben történik és viszonylag tapasztaltabbak a harcosok akkor a judosra tippelnék utcán viszont szerintem egyértelműen a box a nyerő már csak azért is mert nembiztos hogy a judo fogások minden helyzetben kivitelezhetőek(elszakad a ruhája stb)
2013. aug. 19. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!