Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ki nyerne ebbe a verekedésbe?

Xyu kérdése:

Ki nyerne ebbe a verekedésbe?

Figyelt kérdés
Én akinek 33-34 es keze van boxol és gyorsan technikásan mozog vagy az akinek 38-39 es keze van és judo-zik 5 éve
2011. júl. 21. 16:46
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
és válaszodat indokold kérlek.
2011. júl. 21. 16:50
 2/12 anonim ***** válasza:
Aki ügyesebb lesz, ez a pillanatról szól.
2011. júl. 21. 16:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Akinek szerencséje van... hogy miért? mert az a szerencsésebb XD
2011. júl. 21. 16:58
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a judós az kiüt
2011. júl. 21. 17:10
 5/12 anonim válasza:
Mindkét sportnak mások a szabályai, tudtommal judoban nem szabad ütni. Szóval ott nyilván a judos nyerne a másik meg a boxban. Ha szabályok nélkül verekednének mondjuk az utcán akkor szerintem a boxolónak több esélye van, de ha judos levinné a földre onnantól meg annak. Szóval kétesélyes.
2011. júl. 21. 17:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Judo vagy box, nem számít, hirtelen küldj rá egy tolót gyomorszájba, és már a földön is van az ellenfél. :D
2011. júl. 21. 17:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Dzsúdóban a dzsúdós, bokszban a bokszoló, MMA szabályrendszerben pedig ugyancsak a dzsúdós.
2011. júl. 21. 22:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Egy egykori Tom & Jerry rész alapján a judós :D
2011. júl. 21. 23:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Én láttam egy hasonló bunyót.Persze minden ember más,uh komoly következtetések levonni belőle nem érdemes,mert történhetett volna másképp is,ha a vesztes fél vérmérséklete hevesebb.

Na,a lényeg annyi,hogy felálltak bunyózni és a júdós úgy meglepődött mikor a srác lesorozta a fejét,hogy nem is csinált semmit.Kapott kb 6-8 ütés a fejére,utána meg törölgette a véres orrát.Pedig ő vagy 10-12 éve júdozott.

De mondom ez semmit nem jelent.Az agresszívebb,elszántabb,lelkileg keményebb fog győzni a stílus szinte mindegy.

2011. júl. 22. 01:00
 10/12 anonim ***** válasza:
a krav magás:D és ez tuti
2011. júl. 25. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!