1 éve gyúrok, de már kezd elmenni a kedvem, mit tegyek?
Ne mások miatt csináld.Ha azért csinálod,hogy "beérd az osztálytársaidat",akkor tényleg hagyd a p*csába.Nem érdemes,ha nem szereted,nincs rá szükséged.Akkor ez nem a te sportod.Keress mást.Ha meg mégis úgy gondolod,hogy te igenis ezt akarod csinálni,akkor vegyél magadon erőt b*zdmeg,azt ne siránkozz,hanem eddzél.
Amúgy 1 hét regenerálódási,pihenési időtől nem "megy vissza az izom":D
A jó kis ösztönző,önbizalom-növelő,pozitív,zúzós számok meg meg tudják hozni az ember kedvét;)
Visszatérve...kell neked ez az egész,vagy nem?Döntsd el,mert mi nem tudjuk helyetted...
Hali! Néha én is ugyanabban a cipőben járok mint de erőt kell venni az embernek magán...néha nekem is nagyon nehéz egy unalmas sulis nap után hazamenni,tanulni és még utána edzeni is...de hidd el megéri.Sokszor inkább motivál ,hogy na még ezeket megtanulom aztán jöhet az edzés nem az íróasztal fölött kell rohadnom...és ez csodákra képes!Amúgy nem vagyok nagy darab annak ellenére ,hogy én is régóta csinálom...de amikor lemérem a mellem és 100 cmt mutat "a szalag" az elég jó motivációt ad;)Amúgy meg rosszul csináltad eddig is! Az első évben csak minden MÁSODIK napon szabad edzeni...olvass a dolgok után, érdeklődj ne csak úgy durr bele! Többet ésszel mint erővel:D Jah és ha máshogy nem jönne a kedv--->Hot Blood de vigyázz úgy értesültem róla hogy kemény cucc!
Sok sikert!
Azért így 2017 be visszaolvasni ezt elég durva :D
Ha akkor tudtam volna azt amit most akkor nem itt lennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!