Tipp a motocrossozáshoz?
nos én olyan nyár/amikor vége a télnek olyan idő felé, tervezek a fejembe egy motocrosst 14/F vagyok(Nov.1 leszek)
,nos erdő mellet lakunk, igaz az erdőbe nincs semmi ilyesmi, ezért csak alapnak , mert mivel az erdő szerintem kiváló kezdéshez.Az ötlet azért pattant belém, mert, a rugós biciglimen mindíg ilyen kis hülyeség valamiket akarok hogy pld, fogom a kormányt felálok a vázra 2 lábbal, és megpróbálom a vázt elengedni, és mind ha szörföznék a bicajon csak 2mp ig legalább(nem tudom miért) , és a motocross egyre jobban érdekelt, mert kiakarnám próbálni az ugrásokat..
Testalkat( kérdezzetek bátran )
Vékony
Közepes izomzatú(Csinkázok)
Jól bírom a fájdalmat(Főleg hasizom)
Hátizom nem tudom hogy van-e de arra gyakorolni nekem
200ig is elmenne, de ezt nem tudom hogy kell-e.
Mi kell még?
/Az ötlet azért pattant belém, mert, a rugós biciglimen mindíg ilyen kis hülyeség valamiket akarok hogy pld, fogom a kormányt felálok a vázra 2 lábbal, és megpróbálom a vázt elengedni, és mind ha szörföznék a bicajon/
ebből a mondatból gondolva szerintem jobban járnál egy komoly pitbike-al mint egy benzin zabáló,sok macerával járó gondolok itt a sűrű dugó meg minden cserére.
ha csak ilyen kis poénkodásokra kell a moci akkor egy pittel jobban elszórakoznál.
néz meg ezeket,szerintem valami ilyesmire használnád a mocid nem csak felkenődni egy fára.
http://www.youtube.com/watch?v=_wQL1UnifkU&feature=related
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!