A sustanon-t melyik injeckcioval lehet kombinálni?
susta 4 féle teszto valóban.gyors és lassú hatású ezért elég csak 1-2 szer szúrnod egy héten.ja és nincs benne 'deca',az egy kémiai kötés neve.kombinálhatod Deca-durabolinnal,Boldenonnan,trenbolonnal.mindegyik olajos szóval mehet egyszerre. susta heti 400-600 mg,a többiből 500-700mg.ne használd 8-12 hétnél tovább mert visszafordithatatlan herezsugorodást okozhat.
abban h milyen gyógyszereket kell mellé szedni h elkerüld a mellékhatásokat,nem segítek. ezeket old meg magadnak :P
"kérdező kommentje:
na erre bűszke lehet hogy válaszolni nem tudsz de kiritizálni azt tudsz. Kűlőmbenis nem a te véleményedre voltam kiváncsi hanem valaki aki vágja a dolgokat nem holmi kontártol ."
Te meg erre a helyesírásra lehetsz "bűszke". Gondolom így értetted: na erre büszke lehetsz, hogy válaszolni nem tudsz de kritizálni azt tudsz. Különben is nem a te véleményedre voltam kíváncsi, hanem valaki (véleményére), aki vágja a dolgokat, nem holmi kontártól (vártam tanácsot/választ/akármit).
Hát pont emiatt írtam én egy másik kérdéshez, mikor a tűméretet kérdezte (talán pont ő), hogy szúrja magát 18-as tűvel( azon még a kistraktort is benyomhatja magának).
Vonyítani fog közben, de ha névtelenül megeszi, akkor legyen úgy.
Kell a kiválasztódás.
HA már koxol, akkor már _legalább_ személyesen keressen meg valakit akár innen, akár egy edzőtermi komolyabb arcot.
Ha meg gyík hozzá, eddig nem jut el agyilag, akkor csinálja csak.
Nonidzsúz :DDDDD
Ezen röhögtem egy darabig. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!