Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A sustanon-t melyik injeckciov...

Akire77 kérdése:

A sustanon-t melyik injeckcioval lehet kombinálni?

Figyelt kérdés
A sustanon-t melyik injeckcioval lehet kombinálni?ha valaki tudja irja meg létszi neked olyan sustanonom van amelyikben 4 fajta testosteron van és szerepel benne a deca ís válaszokat kőszőntem Petya .
2011. szept. 25. 09:09
 1/9 A kérdező kommentje:
na erre bűszke lehet hogy válaszolni nem tudsz de kiritizálni azt tudsz. Kűlőmbenis nem a te véleményedre voltam kiváncsi hanem valaki aki vágja a dolgokat nem holmi kontártol .
2011. szept. 25. 16:43
 2/9 Offthewall ***** válasza:
67%
én az első héten heti 500 mg helyesírás-anont szúrok hozzá.
2011. szept. 25. 23:32
 3/9 TOMAtm ***** válasza:

susta 4 féle teszto valóban.gyors és lassú hatású ezért elég csak 1-2 szer szúrnod egy héten.ja és nincs benne 'deca',az egy kémiai kötés neve.kombinálhatod Deca-durabolinnal,Boldenonnan,trenbolonnal.mindegyik olajos szóval mehet egyszerre. susta heti 400-600 mg,a többiből 500-700mg.ne használd 8-12 hétnél tovább mert visszafordithatatlan herezsugorodást okozhat.

abban h milyen gyógyszereket kell mellé szedni h elkerüld a mellékhatásokat,nem segítek. ezeket old meg magadnak :P

2011. szept. 26. 10:41
 4/9 Vak Bottyán ***** válasza:

"kérdező kommentje:

na erre bűszke lehet hogy válaszolni nem tudsz de kiritizálni azt tudsz. Kűlőmbenis nem a te véleményedre voltam kiváncsi hanem valaki aki vágja a dolgokat nem holmi kontártol ."

Te meg erre a helyesírásra lehetsz "bűszke". Gondolom így értetted: na erre büszke lehetsz, hogy válaszolni nem tudsz de kritizálni azt tudsz. Különben is nem a te véleményedre voltam kíváncsi, hanem valaki (véleményére), aki vágja a dolgokat, nem holmi kontártól (vártam tanácsot/választ/akármit).

2011. szept. 28. 21:33
 5/9 Vak Bottyán ***** válasza:
Különben szerintem ilyen fontos dolgokat, amik az egészségedre vonatkoznak, ne ilyen helyeken vitass meg (nyilván a körzeti orvossal sem tudod). Itt akárki írhat akármit, arctalanul, névtelenül. Beírom hogy a sustanonból napi 20 injekciót kell tolni, és hopp, be is vetted, beszúrod, kitudja mi történik veled (nem vagyok szakavatott koxos).
2011. szept. 28. 21:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát pont emiatt írtam én egy másik kérdéshez, mikor a tűméretet kérdezte (talán pont ő), hogy szúrja magát 18-as tűvel( azon még a kistraktort is benyomhatja magának).

Vonyítani fog közben, de ha névtelenül megeszi, akkor legyen úgy.

Kell a kiválasztódás.

HA már koxol, akkor már _legalább_ személyesen keressen meg valakit akár innen, akár egy edzőtermi komolyabb arcot.

Ha meg gyík hozzá, eddig nem jut el agyilag, akkor csinálja csak.

2011. szept. 29. 07:34
 7/9 A kérdező kommentje:
sustanont lehet inni? mert ugy halottam halli
2011. okt. 24. 07:51
 8/9 Offthewall ***** válasza:
igen, ha iszod, jobban beepul, es mellekhatas se lesz ugy, ez 1 uj keletu trukk. Csak keverd el 1 kis etolajjal(nem vicc) es igyal melle noni juicet is :DD
2011. okt. 27. 20:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Nonidzsúz :DDDDD

Ezen röhögtem egy darabig. :DDD

2011. okt. 27. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!