Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A pasim testépítő akar lenni...

A pasim testépítő akar lenni mit tegyek?

Figyelt kérdés
nem tudtam milyen témába írjak. 20 éves nő vagyok, a pasim 22. eddig is gyúrt és jól néz ki de most el akarja kezdeni komolyabban. Annyira cikinek érzem hogy szeretem meg minden, de ki nem állhatom a testépítőket és undorítónak tartom a nagy izmokat. úgyvagyok vele hogy csak baj a lenne belőle mert nem kívánnám és nemis bírnám az életmódját. De nemakarom hogy emiatt veszítsem el, szóval szakítani se.... de milessz ha lenyíratja a haját kopaszra, "keménykedni kezd" vagy nem fog már szeretni? Mit tudok tenni ?
2011. szept. 16. 17:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%
56-osnak is igaza van :)
2011. szept. 16. 18:58
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van, te csak azért nem veszed észre hogy mást mond mint te, mert nem ellened szól. Én ellened szólok, mert nem szeretem a felfogásod.
2011. szept. 16. 19:05
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , de nem tudom hogy el fogom e tudni fogadni így. igazatok van hogy ha szeretem akkor segítenem kell, meg próbálom támogatni
2011. szept. 16. 19:10
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

gondolj arra, hogy ő is elfogadja a narancsbőrödet, meg a sok hisztidet, a kicsi melleidet, megnézi veled az anyátokköztöt, pedig a sporton pont blmeccs van, elmegy veled vásárolni és tűri, amíg órákon át idióta ruhákat próbálsz fel. edzés helyett, persze.

ezen kéne agyalni, te liba, nem azon hogy kopaszravágja a haját. Te nem borotválod a lábadat? meg a pi....t? ha meg eddig nem keménykedett, ezután sem fog. ez nem attól függ, hogy mit sportol. Ha egy f@sz alapból, akkor keménykedni fog. de nem azért, mert gyúr, hanem azért mert egy f@sz.

2011. szept. 16. 20:13
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Zsarolás.... Micsoda egy ovi bazeg.

Mindegy is. Jó, ha nem efelé tendálsz, és jó, hogyha támogatod - mertpersze úgysem tehetsz mást, hiszen szereted.

Megaztán nem egyik pillanatról a másikra fog úgy kinézni, mint egy profi, addig még meg is kedvelheted a kinézetét.

(vagy akár még ő is feladhatja)

A másik meg, hogy ez a másik véglete/próbája annak, hogy mennyire szereted, mennyire fontos Neked. Ha pölö lenne valami betegsége, ami miatt elcsúnyulna/ágyhoz lenne kötve, akármi, akkor is ugyanúgy kitartanál-e...?

2011. szept. 16. 20:15
 16/24 °:Amigo:° ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, a testépítők kitartó és makacs emberek.

Nem fogod tudni irányítani, ha a fejébe vette és komolyan is gondolja, akkor nem mond le róla miattad.

Gondold csak el, hogy mennyi -talán még jobb- nőt tud majd felszedni, (ha akar) amikor igazi testépítő alkata lesz.

Én elhiszem, hogy sok nőnek nem jön be a "túl izmos" test. (az okokat most ne firtassuk, erre is meg van a véleményem) De az tény, hogy az igazán csinos, szép és vagány csajoknak bizony nagyon is bejön.

Én is testépítő vagyok és sokkal szebb bnőm van, mint amit átlagemberként meg tudtam volna hódítani. Sőt az összes testépítő ismerősömnek "full extrás" nője van.

:-)))

Ha rám hallgatsz, kezdj el te is edzeni vele, hátha úgy megszereted és hosszú távon (10-20 év múlva) is fiatalos és jó formában leszel. Csak nyerhetsz vele....

2011. szept. 17. 01:14
 17/24 anonim válasza:
100%

mi lenne ha a mai lányok, a barátjukat nem a testfelépítésük miatt szeretnék csak?

ideje lenne elgondolkozni kérdező ,hogy te a testét szereted vagy az embert

2011. szept. 17. 11:16
 18/24 bix ***** válasza:
100%

maxagree amigoval.

ha tényleg komolyan gondolja akkor a fejed tetejére is állhatsz akkor is a testépítést választja. tudom. kényszerítettek ilyen választásba. röhögtem és intettem. egy ember aki komolyan gondolja a sportot se fog nőért ilyen döntést hozni. pont. tény. a testépítő meg külön "állatfaj" ha valami közé és a célja közé áll azon szemrebbenés nélkül átgázol. legyen az bármi.

egyébként az ilyen zsarolás amit a második javasolt tipikusan kicsinyes, szánalmas egonövelés a nők részéről, hogy tudjátok e "uralni" a pasitokat. meg ki a fontosabb én vagy az edzés. megsúgom aki komolyan veszi annak fel lehet tenni a kérdést hogy mi a fontosabb az edzés vagy ....? a válasz minden esetben az edzés.

2011. szept. 21. 20:05
 19/24 cynic ***** válasza:
nekem azt mondja már el valaki, hogy mi lehet "undorító" egy izmos testben? oké, megértem, hogy mondjuk egy Ronnie Coleman egy átlag nő számára ijesztő lehet, de most őszintén, a legtöbb embernek nem is az a célja, hogy úgy nézzen ki, mert az már kicsit "szélsőség" (no meg genetikájuk sincsen hozzá, hehe).
2011. szept. 21. 20:17
 20/24 anonim válasza:
100%
Beszélj vele erről az Isten szerelmére!!
2011. szept. 21. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!