A pasim testépítő akar lenni mit tegyek?
gondolj arra, hogy ő is elfogadja a narancsbőrödet, meg a sok hisztidet, a kicsi melleidet, megnézi veled az anyátokköztöt, pedig a sporton pont blmeccs van, elmegy veled vásárolni és tűri, amíg órákon át idióta ruhákat próbálsz fel. edzés helyett, persze.
ezen kéne agyalni, te liba, nem azon hogy kopaszravágja a haját. Te nem borotválod a lábadat? meg a pi....t? ha meg eddig nem keménykedett, ezután sem fog. ez nem attól függ, hogy mit sportol. Ha egy f@sz alapból, akkor keménykedni fog. de nem azért, mert gyúr, hanem azért mert egy f@sz.
Zsarolás.... Micsoda egy ovi bazeg.
Mindegy is. Jó, ha nem efelé tendálsz, és jó, hogyha támogatod - mertpersze úgysem tehetsz mást, hiszen szereted.
Megaztán nem egyik pillanatról a másikra fog úgy kinézni, mint egy profi, addig még meg is kedvelheted a kinézetét.
(vagy akár még ő is feladhatja)
A másik meg, hogy ez a másik véglete/próbája annak, hogy mennyire szereted, mennyire fontos Neked. Ha pölö lenne valami betegsége, ami miatt elcsúnyulna/ágyhoz lenne kötve, akármi, akkor is ugyanúgy kitartanál-e...?
Nyugodj meg, a testépítők kitartó és makacs emberek.
Nem fogod tudni irányítani, ha a fejébe vette és komolyan is gondolja, akkor nem mond le róla miattad.
Gondold csak el, hogy mennyi -talán még jobb- nőt tud majd felszedni, (ha akar) amikor igazi testépítő alkata lesz.
Én elhiszem, hogy sok nőnek nem jön be a "túl izmos" test. (az okokat most ne firtassuk, erre is meg van a véleményem) De az tény, hogy az igazán csinos, szép és vagány csajoknak bizony nagyon is bejön.
Én is testépítő vagyok és sokkal szebb bnőm van, mint amit átlagemberként meg tudtam volna hódítani. Sőt az összes testépítő ismerősömnek "full extrás" nője van.
:-)))
Ha rám hallgatsz, kezdj el te is edzeni vele, hátha úgy megszereted és hosszú távon (10-20 év múlva) is fiatalos és jó formában leszel. Csak nyerhetsz vele....
mi lenne ha a mai lányok, a barátjukat nem a testfelépítésük miatt szeretnék csak?
ideje lenne elgondolkozni kérdező ,hogy te a testét szereted vagy az embert
maxagree amigoval.
ha tényleg komolyan gondolja akkor a fejed tetejére is állhatsz akkor is a testépítést választja. tudom. kényszerítettek ilyen választásba. röhögtem és intettem. egy ember aki komolyan gondolja a sportot se fog nőért ilyen döntést hozni. pont. tény. a testépítő meg külön "állatfaj" ha valami közé és a célja közé áll azon szemrebbenés nélkül átgázol. legyen az bármi.
egyébként az ilyen zsarolás amit a második javasolt tipikusan kicsinyes, szánalmas egonövelés a nők részéről, hogy tudjátok e "uralni" a pasitokat. meg ki a fontosabb én vagy az edzés. megsúgom aki komolyan veszi annak fel lehet tenni a kérdést hogy mi a fontosabb az edzés vagy ....? a válasz minden esetben az edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!