Nagyon nem értem?!?! (többi lent)
Sziasztok.!
Az lenne a kérdésem, hogy eddig sok barátommal beszélgettünk hogy gyúr-e vagy sem.Kérdeztem tőlük hogy mennyit nyomnak fekve, mondják 45-50, valaki 30-40.És így azon csodálkoztam el, hogy nekik látszik az izmuk, szerintem van nekik 36 os kezük nekem csak 29-30.És én a 65-őt kinyomom.Na most ezen ők is nagyot néztek, mivel azt mondták 45-50 felett nem nagyon megy nekik.Nekem meg szinte nem is látszik így az izmom. És ezt nem nagyon értem, jóval kisebb az izomzatom, akár a kézen, akár a hason mint nekik. Valami értelmes magyarázat?:) Nem felvágni akarok, szó ne essék.Csak furcsálom.
Felvilágosítanálak, hogy a fekvenyomásnak viszonylag kevés köze van a karméretedhez....
/a fekvenyomás egy mellizomgyakorlat, te!/
Evvel nem nagyon tudsz felvágni, nyugi :D
Az izom ereje meg mindenkinél változó. Jár le egy gyerek, fele akkora mint én, de csak kicsit nyom kevesebbet fekve. Na most mivan ?
17:02.
Én nem nagyon vagyok otthon ebben a témában, szóval..:)
Köszönöm a válaszokat.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!