Létezik olyan por mint kb a fehérje hogy konditermes edzésel lehet zsirt vesziteni?
Ne haragudjatok, de csúnyán fogok beszélni.
Mi a büdös lóf*szért nem fogjátok már fel, hogy a testépítés tisztán esztétikai sport, ahol a súly csak ellenállást biztosít, de nem a súly mennyisége a lényeg, és nem a súly mennyisége határozza meg az izom keresztmetszetét. Jöhetnék én is avval, hogy ugyanmár, nyomod az egykezes fekvőt, és hol az 50es karod, vagy a versenyló combod? A seggedbe? De nem teszem, mert tudom, hogy nektek csak az ütőerő, meg a mittudomén mi a fontos, nem a méret.
Ha erőt akartok menjetek erősember versenyre. Ott a kis egykezes fekvőddel megsütheted a tudományodat. 2 150 kilós koffert fel se tudnál emelni /én se/, a kőgolyó meg ott pihenne a földön, miközben te vért izzadnál fölötte. Az a ti nagy hibátok, hogy bele vagytok buzulva ebbe a saját testsúlyos f*szságba, és egy kalap alá vesztek mindent, ahol súlyzó van az ember közelében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!