Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ki erősebb Undertaker vagy...

Ki erősebb Undertaker vagy Mark Henry?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 01:51
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
na figyeljünk akkor van igazán megrendezve ez a show ha csak sima mérkőzést láttok de vannak tudjátok az övek amiket meg kell szerezni olyankor a pankrátorok teljesen bedurvulnak és nem törődnek azzal hogy mit tanultak én ezt garantálom itt mert sok mindent látta én a pankrátoroknál és van a WRESTLEMANIA XXVII aki látta szerintetek UNDERTAKER miért van korházba ugy le sérült Triple h elleni küzdelembe hogy nagyon de épp hogy megnyerte ja és azt is tudom hogy Undertaker 19-0 rekordja van aki a világos senki nem tudja megdönteni és van egy olyan neve hogy Király ez igaz és van egy olyan hogy deadman halottember ez a beceneve na értike már?
2011. aug. 14. 11:02
 22/42 anonim ***** válasza:

Ez is meg volt rendezve :D

Shawn Michaels kijött egy Taker HHH face to facere és kérdőre volnta HHH-t hogy miből gondolja hogy neki sikerűlhet ami Michaelsnek nem (legyőzze Takert a WM-ben), majd közölte HHH-vel hogy sajnálom nem nyerhetsz. Ezek után ki is kapott, csodálkozól ? Amúgy már a második Taker HHH meccs a WM-ben. Takernek ki sem kelett volna állnia, hiszen már sorozatban 3szori sérülésen van túl és alig tudták összerakni a WM-ra is.

2011. aug. 14. 11:12
 23/42 anonim ***** válasza:
Az előttem szólónak igaza van, minden meccs eredményét előre levajazzák. Mindet! Egyébként erről a Goldberges dologról hol tudnék bővebben olvasni? Érdekesen hangzik.
2011. aug. 14. 11:48
 24/42 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha nem lenne levajazva, akkor nem lenne olyan, hogy "épphogy csak megnyerte" gondolkodj már!

mondtam, nézz meg egy tájbox meccset. lehet hogy sokkal gyengébbek egy pankrátorhoz képest, de rendesen küldik egymásnak. sőt, jobb! tájboxból úgysem fogsz normális meccset találni, csak ilyen buzulást, keress muay boran videókat, KO-kat. na ha találsz igazikat, akkor látni fogos mi a különbség egy ember kiütése, és egy negyed órán át tartó show között.

2011. aug. 14. 11:53
 25/42 A kérdező kommentje:
nem értettek meg úgy látom mindenki ki van képezve jó megértem nem halnak meccs közbe vagy ilyesmi ez nyilvánvaló de ki vannak képezve a pankrátorok mindenki más máshol tanult meg mozdulatokat az undertakere az egyik legveszélyesebb HELL GATE ezt ha valaki leutánozza az már alulró szagolja az ibolyát szerintetek miért vannak egy-egy pankrátornál az hogy superstar azért mert jó képezett a főmozdulata nem tudom melyik részit nem értitek
2011. aug. 14. 13:32
 26/42 anonim ***** válasza:

mi az a hell gate? meg fomozdulat?

harcban nincs fomozdulat, utesek, rugasok, feszitesek vannak, ezek a kombativ technikak, harcmuveszeknek persze rengeteg elterelo trukkje van hogy a vedelem moge keruljenek es erolkodes nelkul nyakat torjenek, de most maradjunk a sportnal. nincs olyan hogy fo mozdulat. lehet valakinek rugas az erossege, de attol meg nem lesz egy szuper technikaja mint Narutonak rasengan vazze :D

2011. aug. 14. 15:49
 27/42 anonim ***** válasza:
Aczél: A Hell's gate egy feladásos technika, nagyon jól néz ki, de valós harcban teljesen használhatatlan.
2011. aug. 14. 16:15
 28/42 anonim ***** válasza:
gondoltam, valahogy igy kepzeltem el, ahogy irtad :)
2011. aug. 14. 16:41
 29/42 CM_Punk ***** válasza:
tisztelem mindegyik válaszadót aki jót szólt. a kérdező meg ne bizonygassa a hülyeségét. Taker most nagyon gyenge és nem azért mert akkora, mint Mysterio, hanem mert öreg és beteg. és nem várom, hogy ismerd, de a legerősebb ember aki a WWE-ben volt egyértelműen GOLDBERG vagy LESNAR. inkább utóbbi, mert előbbit rettenetesen szarul használták. Brock(Lesnar) viszont elverte Taker-t egy Hell in a Cell meccsen(Taker 'hazai pályája', addig seni nem győzte le ott), F5(kivégzője)-olta Big Show-t, superplex-elte Show-t és eltörte a nyakát egy Shooting Star-ral(130 kilósan megesik az ilyen). a valaha volt legemlékezetesebb karriert futotta be, aztán 2004-ben megunta a dolgot és elment MMA-zni, ahol a harmadik meccsén nehézsúlyú világbajnok lett. na ezt nevezem én erős embernek :) de a kérdésre: Mark Henry erősebb, ő most formában van, tud pankrálni a korlátaihoz képest, Taker sajnos nem.
2011. aug. 17. 12:07
 30/42 anonim ***** válasza:

Sok évtizede nézem a mapnkrációt, csaupán kedvtelésből és nem őrületből. A valaha élt messze legjobb pankrátor BILL GOLDBERG ! Hozzá hasonló erősségű és technikájú ember nem volt soha sem, de még Adre da Giant sem. [link]

Goldberg amerikai footballista volt, de sokat edzett rá és olyan barátai és edző társai voltak mint Van Damme vagy Chuck Norris. Goldberg a legjobb lett a ringben. Máig hozzá fogható nincsen, a legtöbb veretlen meccs egyhuzamban hozzá fűződik [link] 174 meccsen legyőzte a WCW összes sztárját, annak idejében amikor népszerűbb volt mint a WWF. Olyanokat győzött le sokszor is egymás után, mint Kevin Nasg, Hogan, Sting, Giant (sokszor legyőzte) http://www.youtube.com/watch?v=Pl-Sd8nw8c8 Megnéznék egy Jackhammert mástól is Gianton. Bret Hart és még sorolhatnám. Végül egy meccsen Kevin Nash ellen bejött Nash haverja Razor Ramon és sokkolóval lesokkólta Goldberget, majd Nash lecsapott rá és a kivégzőmozdulatával(finishing move, befejező mozdulat) legyőzte a kábúlt Goldberget. Utána Goldberg még revansban lealázta egy tiszta meccsen Nasht, majd felháborodottan amiért nem Diszkvalifikálták Nasht tovább állt a WWF-be (WWE elődje) Egyből legyőzte az akkor fénykorát élő Rockot és gyakorlatilag végigvert mindenkit, de mindenkit Brock Lesnart is http://www.youtube.com/watch?v=VLCCsdw5Bc4 simán és a Wrestlemania 20-on is ! Csak győzött, de fölényesen ! http://www.youtube.com/watch?v=MYpYM23c7Sk Triple H-t is Shawn Michaelset stb, mind legyőzte.

Tudni kell, hogy a pankrációban vannak klikkek (bandák, csoporrtok) és ezek egymás ellen rivalizálnak és igyekeznek uralkodni. Volt egy meccs amin ki kellett volna kapnia, sokan fogadtak Goldberg ellen, és ígértek több ezer dollárt Mark Henrynek ha legyőzi, de nem tudta. Annak idejében Goldberg keményen összeveszett Triple H(HHH)-val, aki akkor udvarolt a tulajdonos lányának és így HHH nagy befolyással volt a WWF-re. Nagy befolyása volt HHH-nek és klikkjének (Evolution néven Rick Flair, batsita is oda tartozott) és mivel nem volt hajlandó kikapni bizonyos meccseken ,eg beállni dolgokba így elintézét sajnos :( Egy meccsen Batista (HHH bandájából) Eltőrte vasszékkel a lábát http://www.youtube.com/watch?v=sGrikMqT23s&NR=1. Goldberg míg törött lábbal is győzött utána ellenük http://www.youtube.com/watch?v=VLCCsdw5Bc4 , de mivel be lett ígérve még több verés,ezért végülis magányos harcosként feladta és otthagyta a pankrációt.

[link]

2011. aug. 17. 14:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!