Ki erősebb Undertaker vagy Mark Henry?
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 01:51
11/42 anonim válasza:
Pl Batista már elverte Mark Henryt. Meccsen kívül. http://www.youtube.com/watch?v=XNJwOXl5mNY
12/42 A kérdező kommentje:
legyen bármi a sorrend undertaker john cena batista a három legerősebb!!!!
2011. aug. 12. 10:17
13/42 A kérdező kommentje:
a pankráció nem szerep szerint menyen aki azt mondta az egy idióta mert a pankrációban a pankrátorok nem azt csinálják amit nekik mondanak hanem amit akarnak ők tenni azt teszik olyan nincs hogy szerep ez nem FILM! han élő show pl. ott van a rettegés foka a sport ron azis élő show emberek!
2011. aug. 12. 10:20
14/42 A kérdező kommentje:
én a pankráció ranjongója vagyok és nem most nézek először már sokat tudok róla azért mondom el itt ezt nektek
2011. aug. 12. 10:22
15/42 anonim válasza:
lehet idióta vagyok, mégis van egy olyan gyanúm, hogy többet értek a verekedéshez mint te, rajongó.
és ami kamu bunyó, azt észre lehet venni. pff, persze nem egyszerű embereknek, nyilván látni is tudni kell.
élő show azt adom, csak azt nem, hogy nem megjátszott bunyó.
nem mondom, hogy a gyenge tájboxosok keményen bunyóznak, de az élesben megy. a pankráció hol nem megkoreografált? :D
16/42 anonim válasza:
Aczélnek igaza van, meg van rendezve. Én is régen nézek WWE-t WWF-et, de csak néztem akor egy dok filmben amit Jake Robertsről szolt, a Rock elmeséli a Mankindnek hogy hova fognak ugrani a Wrestlemania meccs előtt és teljesen így is tettek !.
17/42 anonim válasza:
de ezzel semmi probléma, a legkeményebb sportolókról van szó! egyetlen olyan ugrást nem tudnék csinálni amit ők bármikor beadnak, és a tűrőképességük is nagyon ott van.
18/42 anonim válasza:
Aczéllal teljes mértékben egyetértek! Nagyon képzett, elhivatott, hozzáértő emberek a pankrátorok, de bizony a meccsek végeredménye előre megvan beszélve. Persze ettől még egy átlagember simán ottmaradna egy-egy meccs után, és az is nyilvánvaló, hogy vigyáznak egymásra, nehogy maradandó károsodás legyen egy suplexnek a vége, ezért aztán nem túl szerencsés dolog azt mondani rá, hogy "kamu", a helyes szó itt az, hogy: "koreografált".
19/42 anonim válasza:
Valóban koreografált ! Apropó tudtátok, hogy a valaha élt legeslegjobb pankrátort éppen azért útálták ki mert nem volt hajlandó kikapni ? Nem ment bele ebbe a pankrációs maffiaháborúkba. Goldberg a valaha élt legjobb wrestler ! 174 győzelem után azért kapott csak ki mert lesokkolták. Még egyszer egy hármas párbajban azért maradt alúl mert Kane és HHH ellene voltak ketten, az összes többi meccset megnyerte ! Hulk Hogan, Rock, HHH, Sting, Bret Hart, Mark Henry, Nash, Kane stb Giant, beaprította őket simán !
20/42 anonim válasza:
nem tudtam, de nagyon komolyan hangzik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!