Milyen airsoft GBB pisztolyt ajánlotok?
Figyelt kérdés
Nekem a glock vagy a M9 jön be ezek közül melyik? ajánlotok!2011. júl. 24. 22:30
2/5 anonim válasza:
Előző vagyok így könnyebb: [link]
3/5 escrogar válasza:
A Beretta nekem is bejön. A Glockkal meg úgy vagyok, hogy itthon a Cyma-féle az alap, és ezt erőltetik rá mindenkire. Próbálj meg EU-n belüli helyekről nézegetni (pl. taiwangun.com), olcsóbban kapsz jobbakat (akár Glockból is), max. a szállítási költség húzhatja feljebb. Ha meg vám nem gond, akkor shop.ehobbyasia.com
4/5 Loach válasza:
KJ Works M9 Elite ->full fém, igényes kidolgozás...
KSC M1911 - szintén gyönyörű fegyver,minőségi kidolgozás
a Glock formája nekem nem tetszik, dehát kineka pap, kinek papné ;)
5/5 escrogar válasza:
Loach: nekem pont a Colt nem jön be :P inkább a kis kompakt cuccok jönnek be (Taurus, SIG gyártmányok). a revolvereket nem tudom hova rakni, mert faszák, de a hangulatot rontják sztem nagyjátékon :)
ui: igaz a 101-eseken brutálisan jól áll a colt, de ez érthető :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!