Melyik a küzdő sportok királya?
Szevasz Aczél! Gyere fel msn-re légyszíves, feltéve, ha van rá időt és feltudsz jönni!
Látom a krav magás csávó nem adja magát könnyen, de az ő baja, mert nem fogja fel, hogy ostobaságot tanul, ami alkalmatlan az önvédelemre. De higgyen amit akar, csinálja ha neki tetszik.
ha nem ismersz valamit és hallottál róla dolgokat az nem biztos h szar
am igazad van ezt a témát sztem is kellően kitárgyaltuk:)
Jáj Aczél! Miért mondod rám azt, hogy gyilkos állat? Hát én totál nyugodt békés ember vagyok. Nem? :D
Bár most kedvem támadt filézni. Várok önkéntes életunt jelentkezőket. :)
jah. ha valaki raunt az eletere, de elvi vagy vallasi okokbol ellenzi az ongyilkossagot az spontan latogasson el nyugat Magyarorszag valamely varosaba, ahol lehetosege lesz spontan kifilezodni. valakinek meg oromet is okozhatna, hogy lehetoseget biztosit egy kis csuklogyakorlatra..
visszautasithatatlan ajanlat! aki megis visszautasitja, az nem spontan modon kerul kiforgatasra a borebol.
Aczél barátom reklámját, hirdetését kiegészítve.....végtag csonkítást, vakítást, zsigerelést, ivartalanítást, részletes filézést vállalok. (ezek az alábbi menüpontok)
Amennyiben Ön krav magás, defendós, tájboxoló vagy BJJ-s 100%-os kedvezményt kap. Amúgy az árak változók menüpontoktól, kortól, nemtől, függően változnak.
XD XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!