Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Melyik a küzdő sportok királya?

Melyik a küzdő sportok királya?

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 22:01
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:

van aikidos ismerősöm és nem szar:D

krav maga nem szar max te nem tudod használni de az a te fogyatékod:D

2011. aug. 1. 09:37
 22/61 anonim ***** válasza:
"krav maga nem szar" Gratulálok elnyerte a hét vicce trófeát. :D
2011. aug. 1. 12:14
 23/61 anonim ***** válasza:

mondj jobbat hallgatlak:) am meg próbáltad? sztem nem..

http://www.youtube.com/watch?v=tGAE99qawps&feature=related

2011. aug. 1. 12:21
 24/61 anonim ***** válasza:
Én a Jujutsu-t űzöm huzamosabb ideje, voltam már krav edzésen amikor még az ilyen szirupos megható videók elkápráztattak.
2011. aug. 1. 12:30
 25/61 anonim ***** válasza:

nem nagyon ismerem h miféle de most néztem vidit róla és itt jórészt földharc van. nemtom mennyi idő kell ezeknek a fogásoknak a begyakorlásához, de a krav magában elég gyorsan lehet tanulni(pl a katonáknak is csak pár hónap a kiképzés).

am meg h voltál egy két edzésen az nem elég vagy sokáig csinálod és akkor tudod értékelni vagy ink hagyd az egészet(és ez bármely sportra igaz). én 5 évig karatéztam és lehet élvezni ha komolyan csinálod

2011. aug. 1. 13:20
 26/61 anonim ***** válasza:

A Jujutsu messze nem csak földharc. Elég időtálló fegyveres és fegyvertelen japán harcművészet. Mint írtad az aikido szerinted nem rossz nos az a jujutsuból ered, csak sokkal lágyabb lett.

Az egyik probléma a kravval, hogy pár hónap alatt ígér csodát. Nyilván van valami eredménye, de messze áll a reklámban ígért dolgoktól.

A másik az innen onnan összeszedett technikák kiforratlanok, nem alkot igazán jó egységes rendszert. Egy harcművészet sokkal kifinomultabb, egységesebb és letisztultabb (és esetenként jóval "gonoszabb").

A katonák nem a civil kravot tanulják, mivel általában géppisztollyal mászkálnak.

2011. aug. 1. 13:33
 27/61 anonim ***** válasza:

én kb 7-8 hónapja krav magárom(kis szünetekkel) és sztem azért van eredménye mondjuk nem keresem a bajt

abban igazad van h nem túl kifejlett a teknikarendszere de több küzdősportág összevetésével alkották, próbálták az előnyöket ötvözni

a katonák téll nem azt tanulják amit én de hiába rohangálnak géppisztollyal ha kell a verekedés nem lőfegyvereket használnak max kést. az övéké intenzíebb oktatást igényel és őt mongyuk olyat is csinálnak hogy kinyomják az ellenfél szemét ha kell amit a civilen nem oktatnak(ott az a lényeg kivédjem a támadást ellentámadjak h harcképtelen legyen vagy csak hogy ne tudjon újra támadni és utána futás)

2011. aug. 1. 13:56
 28/61 anonim ***** válasza:

ma 12:21

Igen te, kedves Kraw Magás videós válaszoló.

Nagyon aranyos a videó, kár hogy még átlagember is röhög rajta. Amit kraw maga címen eladnak, az nem más mint hogy néhány harcművészetből összeollóznak (több-kevesebb sikerrel) néhány megoldást, majd megpróbálják havi 8000 ft-ért eladni. Szerinted miért olyan kiforratlanok a technikák? Ez nem egy komplett rendszer, csupán csak innen-onnan ellesett megoldások halmaza.

Persze mindenhol vannak jó harcosok akik naggyá és hitelessé teszik a stílust ilyen pélául Roy Elghanayan: [link]

Neki elhiszem, hogy az a kraw maga amit tanít tényleg használható. De mégis van egy kis bibi. Ez az ember amellett, hogy profi Kraw Maga instruktor, az Izraeli Jujitsu Szövetség egyik kiemelkedő alakja, magyarán tradicionális jujitsu mester is. Akkor most én is küldök egy videót, a fent említett úrról akció közben:

http://www.youtube.com/watch?v=5hXjr_7bSdg&feature=player_em..

Csak azt nem értem, miért mondják rá hogy kraw maga, amikor ez tiszta jujitsu, még a tradicionális japán edzőruhát (gi) is viselnek benne. Akkor itt hol is van a kraw maga?

Ezért röhög itt mindenki, mert a kraw maga alapból egy vicces dolog, amit meg itt Magyarországon oktatnak, az meg főleg...

2011. aug. 1. 15:27
 29/61 anonim ***** válasza:
hajaj!
2011. aug. 1. 16:58
 30/61 anonim ***** válasza:

Hehe a katonai krav maga egy kalap szar! Az izraeli katonák 70%-át közelharcban (hangsúlyozom közelharcban) késsel ölik meg az arab terroristák. Holott a krav magát tartják az egyik legjobb olyan önvédelmi rendszernek, ami pusztakézzel hatásos a kés ellen. Na most ez kamu. Aki képzett késsel attól nem vesztek el kést kézzel. Vannak olyan izraeli krav maga mesterek akik tudnak harcolni kés ellen, de csak azért mert, a krav maga MELLETT tanultak magas szinten késharcot. Önmagában a krav maga sz@rt sem ér, pláne kés ellen. Szóval amit tanultok krav magát itt M.o-on jó pénzért, azzal lehet feneket törölni. A krav maga az egy divatos zsidó bunyó jó marketinggel.

Egy késharc oktató.

2011. aug. 1. 17:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!