Hogy kell elugrani egy kidobóról?
Figyelt kérdés
építettünk egy kb 70 cm magas rámpát, ami kb 45fokos szögben dob el. Vízbe ugratunk vele gyakorlásképp. (bmx-el)
namost, a gond az h nem tudom hogy kell szabályosan elugrani róla? egyáltalán kell-e ugrani, mint mikor 2 kerékkel ugrassz egyet a talajon, vagy csak az első kereket megemelni, vagy csak simán rámenni.... nemtudom
az a baj h én ugyan előre tolom a súlypontomat, de a bringát nem tudom visszahozni vízszintesbe mire vízbe érek. mindig a hátsó kerék ér le előbb, de mondjuk ha ugyanezt csinálnám egy érkezőre nem biztos h szerencsés lenne... segítsetek
2011. júl. 21. 11:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!