Edzés utána 36g CH-tól nem leszek cukorbeteg?
Figyelt kérdés
1178cm 55kg F2011. júl. 16. 10:41
1/6 anonim válasza:
Miért lennél? Remélem nem tömegnövelőbe akarod keverni! Viszont ha én is 11 méteres lennék /1178cm/, akkor fél kiló dextrózt innék edzés előtt és után is! ;)
2/6 A kérdező kommentje:
tejsavóhoz keverem zabpehellyel. és bocsi 178 cm magas vagyok, csak nagyon reggel van még.
2011. júl. 16. 10:47
3/6 anonim válasza:
Nem a szénhidráttól vagy a cukortól lesz cukorbeteg valaki, főleg nem a zabpehelytől. Ez 90%ban genetika, de még akkor sem biztos, hogy az leszel ha valaki a családban az. Mozgással elég jól ki lehet kerülni.
4/6 anonim válasza:
Rendben van, bár én edzés után nem erőltetném a zabpelyhet, de ahogy jól esik. Az is egy CH forrás, de inkább reggelire érdemes fogyasztani!
6/6 anonim válasza:
össze-vissza minden sza.rt (nem csak úgy simán szénhidrátot, hanem gyors felszívódású szénhidrátokat: kristálycukor, glükóz, fehérlisztből készült élelmiszerek) nem jó enni, mert a vércukrod a plafon és a padló között fog ingadozni.
edzésed után turmixba szőlőcukor, utána 1 órával meg komplett étkezés esetén már más a helyzet. reggelire meg úgyis gondolom megy a zab, tk kenyér stb. akkor bőven belefér annyi gyors felszívódású ch!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!