Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ezen a fórumon ki a legnagyobb...

Ezen a fórumon ki a legnagyobb harcos?

Figyelt kérdés
A Gyakori Kérdések oldalon ki a legkeményebb harcművész?
2011. júl. 2. 07:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Aczél, Neji, Stomp Dániel, Clint, BenJoe90, Bata Zoard.

Aczél a biztosan ölő wudang harcos, 3 másodperc alatt legyőzte Bruce Lee-t (szotyizva), Egy Tankcsapda koncerten röhögve kinyír 500 bakancsos rockert, röpke 15 perc alatt.

Neji, a Ő egy félelmetes wing tsun-os (vagy wing chun-os?), egyszerre elveri Steven Segal-t, Tony Jaa-t, Jackie Chan-t, Scott Adkins-t.

Stomp Dániel, nem tudom milyen stílust űz, de a tanácsai hasznosak, ő egy két lábon járó harcművészeti lexikon. Ő itt a Bölcs.

Clint, valami karatés lehet, ő lazán laposra veri a teljes K1 mezőnyt.

BenJoe90, ő a ninjutsu stílus képviselője. Igazi nindzsa. Shurikenekkel, füstbombákkal, kusari gama-val és karddal lazán elintéz egy izraeli kommandós csoportot.

Bata Zoard, ő is valami kung-fu harcos. Simán laposra ver egyedül egy komplett thaiföldi muay thai iskolát.

2011. júl. 2. 08:16
 2/14 anonim ***** válasza:
60%

LOL, kedves, hogy reklámozol, kedves anonim barátom, de ezzel csak azt mutatod magadról, hogy mennyire sikerült felhúznom téged.

Sosem állítottam, hogy jobb vagyok nálad, sőt, azt sem, hogy bárki másnál. Pont én voltam az, aki nem próbált másokat beskatulyázni a stílusuk miatt. Próbáltam megvédeni azt, amit szeretek csinálni, és ennyi az egész. Nem mondom magamat sem harcművésznek, sem egyszemélyes hadseregnek, ez csak a te téves agyszüleményed. De élj boldogan. :)

2011. júl. 2. 09:29
 3/14 anonim ***** válasza:
Poénból írtam ám. Nem kell komolyan venni. XD
2011. júl. 2. 09:42
 4/14 anonim ***** válasza:
Jó, mint látod most az egyszer nálam sem maradt le a smiley. Pedig sokszor elfelejtem. Tegnap veled vitatkoztam? Most ebben nem vagyok biztos, mert neked sincs neved. Mindenesetre sosem mondtam, hogy nagy harcos lennék. :D
2011. júl. 2. 09:54
 5/14 anonim ***** válasza:
Kedves Benji, tegnap velem szólalkoztál össze (nem az előző válaszolóval), de a kérdést nem én írtam ki. Mindenesetre osztom a véleményt szerintem rajtad kívül senki sem ért jobban a szamuRAJ jutsu-hoz és az igazi kardvíváshoz :D
2011. júl. 2. 12:01
 6/14 TOMAtm ***** válasza:
por pramuk,álnéven.
2011. júl. 2. 12:54
 7/14 anonim ***** válasza:

Nekem Stomp Dániel a legszimpatikusabb, ő nem fikáz senkit, korrekt válaszokat ad.

Aczélt én nem tudom hova tenni, van amikor jó dolgokat ír, van amikor meg szörnyülködni lehet a hozzászólásain.

2011. júl. 3. 10:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Am. csak én látom úgy, hogy Stomp Dani köddé vált mostanság?
2011. júl. 3. 11:29
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát ahogy érzed, kedves vitapartner. Ha szerinted jól értek hozzá, ám legyen. Én nem tudom, szerintem még bőven van mit tanulnom. :)
2011. júl. 3. 13:04
 10/14 anonim ***** válasza:
Elso valaszolo jot nevettem koszonom :D ! :)
2011. júl. 4. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!