Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ökölvívók! Megküzdenétek egy...

Ökölvívók! Megküzdenétek egy birkózóval?

Figyelt kérdés
Akik bokszolnak már egy ideje. Kiállnátok egy birkózó ellen? (persze nem profi birkózó ellen, hanem hasonló képzettségű, hasonló szintű ellen)
2011. jún. 27. 16:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egyébként én már több, mint tíz éve szájkaratézom, szóval simán ki mernék állni bármilyen birkózó ellen. Fekete övem van, btw!
2011. jún. 27. 23:34
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

a 20:57-esnek írok, hogy tömören csak annyit hogy kiny.alhatja a se..ggemet! :)

honnan veszed egyáltalán, hogy nem csak a bunyóval foglalkoztam, thai boxoltál? nagyszám én 2 évet!!

a thai box egy fos sport, álj ki velem más lesz a véleményed, nem értem minek jönnek fel ilyen nagyszájú kretének ráadásul névnélkül...

2011. jún. 28. 11:22
 13/18 anonim ***** válasza:
én nem félek a birkózóktól ( a kyo-s vagyok ), sokszor küzdöttem már velük, ha nem találnak rajtad fogást, akkor könnyű dolgod van.
2011. jún. 28. 11:23
 14/18 anonim ***** válasza:
kyo-s vok megint XD, Tisztelt Azcél-nak igaza van :) , kiütésig mennyen egy bunyó úgy igazságos!
2011. jún. 28. 11:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Én ugyan nagyon rövid ideig bokszoltam, de most is valami hasonlót űzök, és nem állnék ki egy birkózóval. Ha van egy kis tapasztalata, akkor azt a két három ütésemet, amire van időm, levédi, megfog, és ott vége a dalnak.
2011. jún. 28. 14:37
 16/18 anonim ***** válasza:

KYOS VAGYOK

Harcművész barátaim kár, hogy nem halljátok amiket gondoltok.... Egy birkózó, aki nem ütés védésére specializálódott, azt állítjátok, hogy letudja védeni az ütéseteket és meg is tud fogni titeket...

2011. jún. 28. 19:29
 17/18 A kérdező kommentje:

És egy állóharcos aki nem földharc ellen lett kiképezve eltudna-e viselni egy olyan földharcot, ahol feszítik a kezét-lábát és ropogtatják a nyakcsigolyáját? :)

De a kérdésem egyébként ökölvívókhoz szólt elsősorban, nem más stílusú harcművészekhez. Amúgy köszönöm az eddigi válaszokat!

2011. jún. 28. 19:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Meg. 1.Aziscsak ember és a birkózókat nem tanítják hogy ütésekkel mit kezdjenek. Igaz ,minket se tanítanak a birkózók ellen, de ha utcán vagyunk szemtől szemben, és nem lökdösődésből meg dulakodásból kezdődik a bunyó, akkor véleményem szerint a birkózó azt se tudná hol van. Ne átlagos embernek nézzetek minket a birkózók ellen. Hanem boxolókat a birkózók ellen. Tudunk ütni. Megfelelő pontossággal, megfelelő erővel. Ringben valószinű, hogy a nirkózó összecsomagolna és adna nekem egykis ingyenes thaimasszázst. De utcán azért megnézném. Mellesleg jó kérdés, mert az utcai verekedések pont két dologból állnak: Box és birkózás. Vessetek meg ,de nem, nem rúgás. és had ne kezdjem el magyarázni hogy miért baszhatod a rúgásokat.
2011. szept. 25. 00:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!