Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Lovasiskolával versenyre?

Lovasiskolával versenyre?

Figyelt kérdés
Lovasiskolák lovasai hogyan jutnak el versenyekre? Bárhol jártam, csak le akartak húzni és csak arra mentek, hogy minél többet járjak, minél többet fizessünk. Vagy mondanom kéne, hogy én tanulni is szeretnék, hogy meglegyen végre a REV? Vagy másoknak vannak ilyen lovas kapcsolatai? Későn kezdtem? Nem értem.

jan. 1. 12:23
 1/3 anonim ***** válasza:
A lovasiskolába tanulni jársz. Versenyre akkor fognak vinni ha úgy érzik, hogy méltó módon tudnád ott képviselni őket. Ezt majd mondják. Nyilván minél később kezdted, annál később jutsz el oda, azaz időtartamra ugyanannyi, de idősebb leszel, mint a többi versenyző. Ez természetesen nem baj, csak ne akard siettetni, mert abból baj lesz.
jan. 1. 16:22
 2/3 anonim ***** válasza:
A probléma az, hogy nagyon sok lovardának nincsenek olyan lovai amivel te revre tudnál menni. Vannak olyan helyek ahol csak befásult 20+ os iskola lovakkal dolgoznak, szabadidős versenyeken sem vesznek részt. Az ilyen helyeket kellene kiszűrnöd és keresni egy olyan helyet ahol erre mégis nyílik lehetőséged. Országszerte nem biztos, hogy mindenfelé elérhető lesz ez számodra sajnos. Szerencsésebb helyeken az edzők saját lovaival tudsz készülni ilyen versenyekre, vagy van legalább egy olyan ló aki elvisz a rev- ig. Az ilyen helyeket sajnos keresni kell, több helyen utánajárni. Esetleg Facebook lovas csoportokban megkérdezi hogy xy városban tud e valaki ajanalni ilyen edzőt vagy lovardát. Ha ilyen komoly terveid vannak, akkor arra sok időt, energiát, kitartást és természetesen pénzt kell fordítani. A lovaglás is egy ilyen sport. Minél többet járj ki, segíts, tanulj, emletetet is ne csak gyakorlatot. Szurkolok neked!
jan. 1. 19:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
tegnapelőtt 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!