Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek ez így jó? (testép...

Szerintetek ez így jó? (testépítés)

Figyelt kérdés
Heti 3x gyúrok 1-2 órát intenzíven, szedek kreatin ph-xet, attack-ot, iszok fehérjeport meg maltodextrint. Úgy csinálom 30 perc el edzés előt egy attack edzés előt 10 percel 2 szem kreatin bogyesz, edzés végén 6 szem kreatin bogyesz és megint egy attack, és a fehérjét azt edzés előt vagy 1-2 órával iszok egy keveset és edzés után is iszok fehérjét + lefekvés előt is iszok egy kicsit! Ez így jó? min változtassak?
2011. jún. 17. 19:37
 1/4 anonim válasza:

szerintem este már ne igyál mert akkor meghízol a fehérjétől.

de bogyók nélkül is nézhet ki jól az ember

2011. jún. 17. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Kreatint hagynám a fenébe. Attack minek megy edzés után? O.o

Edzés előtti fehérje nem rossz de annyira nem fontos, viszont edzés után kötelező maltoval ( mondjuk szerintem dextróz jobb ). Lefekvés előtt pedig mehet fehérje 0 cukorral, DE este kazein kéne, míg edzés után tejsavó. Tehát ha van mind2ő akkor jó ha nincs akkor tejsavód legyen és ne este igyál hanem reggel zabbal. Szóval maltot vagy dextrózt csak edzés után javasolnám.

A fehérjétől elhízol szövegen meg hatalmasat szakadtam :)

2011. jún. 17. 20:15
 3/4 TOMAtm ***** válasza:

ja a fehérjét a szervezet szénhidráttá tudja alakítani de olyant még nem hallottam h valaki elhízott volna tőle.

a dextrózzal óvatosan,nem szereti a szervezet.

2011. jún. 17. 20:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát az attack az értágitó is egyben és ha az ereim kitágulnak akkor a kreatin jobban tud áramolni. És am azt is olvastam hogy ha egy edzés napon lefekvés előtt iszom fehérjét akkor építi az izmokat! :)
2011. jún. 18. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!