Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Nyíregyházán van valahol MMA...

Nyíregyházán van valahol MMA edzés? Vagy pedig milyen egyéb más harcművészetek vannak?

Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 21:53
1 2
 11/14 anonim válasza:
ennyit tudok csak.
2011. jún. 27. 00:17
 12/14 anonim válasza:

Sziasztok nézzétek meg ezt egy uj dolog

[link]

Mi járunk shotokan ra a mester nagyon jó

2012. febr. 25. 22:14
 13/14 anonim ***** válasza:

ez hülyeség, Nyíregyházán sokkal több féle küzdősportból/harcművszetből/önvédelmi rendszerből válogathatsz( bár utóbbit nem ajánlom túlzottan)

van boksz több helyen, kick-box több helyen, thai box több helyen, kempo, jiu jitsu, pankráció(:D),baranta, aikido, késharc(kali és eskrima), krav maga, defendo, birkózás, kyokushin karate több helyen, shotokan karate több helyen, taekwondo, kendo, saolin kungfu, wing chun, wing tsun, kudo, tai chi, meg hirdetnek mma címszóval is edzést, de nem nagyon hiszek az ilyenekbe.

szerintem próbáld ki az eskrimát, birkózást, bokszot

2012. dec. 8. 18:05
 14/14 anonim válasza:
utolsó válaszoló te nyíregyházán vagy a környékén hol láttál pankrációt ? csak mert én még soha nem láttam és még soha nem hallottam hogy Nyíregyházán lenne
2013. máj. 7. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!