Nyíregyházán van valahol MMA edzés? Vagy pedig milyen egyéb más harcművészetek vannak?
höhö :D
hát, elég nagy tévedés, mma korántsem harcművészet, csak a nevében. kik mma-znak? jók benne a birkózók (sport) júdósok (sport) olyan aki csak ütő sportot űzött mondjuk boxolt az előbb utóbb megtanul földharcolni.. de ez is sport.
hát, szóval sajna ez van :) jaa meg a krac instruktorokat bírom MMA-znak mert a saját technikáik ölésre vannak és azt nem tudják gyakorolni, ezért bunyózgatnak :DD
és azt tanácsolnám hogy keress valami nagyon hiteles harcművész edzőt... nézd meg mit tudnak a tanítványai, ha vannak, illetve mire képes ő maga.
úú a Pitbullnak láttam a weblapját.. valamiért. :)
a helyedben én megnézném a wing tsunt és a boxot. a többit ennek megfelelően NEM. ezután nem ártana még árakat összevetni.. a WT elég drága szokott lenni. és ha már szokásról van szó, jó nagy kamu is tud lenni.. pitbullozni elnézhetsz mert valami gyakorlatot az is ad, meg kipróbálhatod a box vagy a WT technikákat új ellenfelek ellen, ringben :)
krav alapból felejtős, aikidot SEM tanítanak magyarországon, csak valami ahhoz hasonlót.. a WT azért többet tartalmaz még az igazi Wong Chunból mint a Magyar aikido a Japán Aikijutsus aikidóból. ezeket tanácsolnám meg indokolnám magam.
én.. mindent csinálok.
jelenlegi edzőm kungfu mester és aikidóban van még mester fokozata.
ettől függetlenül nem látom túl jónak az aikidós rendszert.. nem is úgy gyakorlunk, onnan csak pár ízületmanipulációt használunk.
a jitsu szintén jó, de megint mester függő :/ de elképzelhető hogy jól oktatják, és akkor nagyon komoly lehet.
hmm.. kb. ennyire mint ahogy most említed.
nem ismerem egy edzésre sem kik járnak, milyen erősek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!