Képes leszek valaha breakelni?
Figyelt kérdés
hu, lehet hogy nagyon le fogtok hurrogni a kérdésért,de:
20 éves lány vagyokNagyon nem vagyok hajlékony (értsd: a földet se tudom megérinteni nyujtott lábbal :S ), egy betegség miatt rohadtul legyengültem és velemiért nem birok fejen/kezenállni, úgyértem betegesen rettegek tőle.
Minden álmom ezt legyőzni és megtanulni leglább egy kicsit breakelni. Sok munkával, kitartással ez lehetséges, vagy tegyek le róla?
Ha lehet, akkor hogy csináljam?
Köszi szépen :)
2011. jún. 13. 21:34
1/8 anonim válasza:
Ha nagyon szeretned akkor igen,persze lesz ugy hogy nem sikerul de ujra kell probalni.sok sikert.
2/8 A kérdező kommentje:
Koszi
2011. jún. 14. 09:51
3/8 A kérdező kommentje:
Te egyebkent breakelsz?
2011. jún. 14. 09:56
5/8 anonim válasza:
Én is kb annyira vagyok hajlékony, mint te. :) De elég gyakorlással és kitartással sikerülni fog. Ne add fel, de vigyázz magadra. :)
6/8 anonim válasza:
Teniszben is lehet breakelni, abban nem is olyan nehéz.
7/8 A kérdező kommentje:
valaki breakes is válaszolna légyszi?
2011. jún. 15. 09:22
8/8 anonim válasza:
Hát ha igazán szeretnéd akkor biztos sikerülni fog! A hajlékonyságod érdekében rengeteg nyújtást ajánlanék ;). Breakdance oktató videókat találhatsz youtube-on is, vannak oktató DVD-k, de már különböző tánciskolákban is lehet breaket tanulni. A kéz- és fejen állást pedig csak sok-sok gyakorlással tudod megtanulni, a többi breakes elemmel együtt. :) (Én 5 éve táncolok Hip-hop-ot)Remélem hasznos volt :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!