Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A zsírt tényleg nem lehet...

A zsírt tényleg nem lehet izommá alakítani?!?

Figyelt kérdés
Akkor hiába edzünk a zsír ott marad? Csak fogyással lehet eltüntetni?
2011. jún. 3. 22:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Edzéstől is eltűnik a zsír!! ha fogyni akarsz jelentősen akkor diéta is kell de csak diétával nem lehet fognyi, fogyáshoz a sport is ugyanúgy kell!!!!
2011. jún. 3. 22:36
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

mark86

nekem ezzel sikerült! napi 4 órát nyomtam,mondjuk be is fóliáztam magam: http://www.youtube.com/watch?v=KQ6zr6kCPj8

megsúgom barátom: diéta+aerob+súlyzós edzés=szálkásítás (lemegy a zsírocska és némi izom is)!

tömegnövelés=izom+zsírocska is felszalad testecskédre

ha k.csög vótam nyomj egy ződet! ;)

sok sikert! :DDD

2011. jún. 3. 23:16
 3/11 anonim ***** válasza:
lol mark, jó nagy face vagy :D
2011. jún. 4. 00:07
 4/11 anonim ***** válasza:

mark86

te ki vagy és mé nem alszol??? :DDDD

2011. jún. 4. 00:07
 5/11 anonim ***** válasza:

nincs is jobb dolog a szombat hajnali gyakorikérdéseknél.

azon gondolkodom, hogy feltegyek-e itt ilyen gyúrós sportolós kondis kajálós kérdést, de félek, hogy leoltasz :D

2011. jún. 4. 00:16
 6/11 anonim ***** válasza:

mark86

tegyél csak írd oda hogy ne oltsalak... ;)

2011. jún. 4. 00:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Nyomogassál 10 kiló disznózsírt, lesz belőle csirkecsöcs? Nem, tehát lehet a zsírból izmot csinálni? NEM!
2011. jún. 4. 06:52
 8/11 anonim ***** válasza:

hát izmot nem lehet belőle csinálni sajnos!

diéta+kemény edzés!

2011. jún. 4. 17:28
 9/11 anonim ***** válasza:
nincs igazatok mert én kolbász eszek szalonnával meg kacsazsírral naposin-al meg kólával és 360kg tiszta zsír voltam meg 50kg stb.. tehát 410kg-voltam és most 520kg vagyok de tiszta izom és a zsírból csináltam izmot nagyon érdekes érzés mikor alszol érzed ahogy a zsír megkeményedik és szép gyönyörű izommá alakul aztán reggelre izmos leszel és elég egy 4 órás edzés este 6-tól 10-ig a lényeg hogy mindent megedzél hogy ne maradjon zsíros részed max a szíveden :)
2011. jún. 5. 09:43
 10/11 anonim ***** válasza:

? :D

jó reggelt :DDD

@Kérdező, a zsírnak és az izomnak semmi közük egymáshoz, a zsírszövetet teljesen más anyag építi fel mint az izomszövetet.

2011. jún. 5. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!