Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Kapszulás energiáló? Kipróbált...

Kapszulás energiáló? Kipróbáltam már 4-5 féle por állagú energizálót, de 1-2 hét után már a hányigner kerülget a szaguktól is. Milyen kapszulás, tablettás készítményt ajánlotok?

Figyelt kérdés
csak értelmes válaszokat ha kérhetem...
2011. máj. 4. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Ne szagolgasd... amúgy ez nem a te sportod, ha azért nem iszod, mert jujjjj, de büüüüdiiiiiiiiiiiiiii

Igyad, aztán kész. Vagy toljál tablettás kreatint.

2011. máj. 4. 22:12
 2/7 anonim ***** válasza:
lehet már van kapszulás hot blood
2011. máj. 4. 22:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Ami nekem nagyon bejött az a scitec reform.

Én is most akarok venni ilyesmit,de már este edzek,ezért a reformot kilőhetem,mert ha este 8-9kor bekapok 2őt,akkor biztosan kukorékolnék tőle hajnal 3ig.

A citrulline malete-ét néztem ki helyette.Olvasgass utána mindkettőnek.

A reform alapból egy zsírégető,de 2-3 szem keményen szétpörgetett edzés alatt.Viszont a haverom napi 6osával ette és semmi.

Mindkettő tabis.

2011. máj. 5. 01:27
 4/7 anonim válasza:
én a kapszulás hot bloodot már próbáltam. az iható verzió sokkal jobb. nekem gyorsabban felszívódik. legyél kemény. a sikerért szenvedni kell. mondjuk egy hot blood-ot nem hiszem hogy olyan nagy szenvedés legyűrni.
2011. máj. 5. 09:02
 5/7 A kérdező kommentje:

Első...a szaga nagyon is jó mindnek, de pár alkalom után már a hányinger kerülget miközben iszom...párszor már jött is vissza...

Köszönöm a válaszokat!

2011. máj. 5. 18:28
 6/7 A kérdező kommentje:
A Hot Blood-al nem volt semmi gond, kb 2 hétig...de aztán...:S
2011. máj. 5. 18:29
 7/7 anonim ***** válasza:
kapszulás koffein + arginin, jó lesz :)
2011. aug. 8. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!