Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Olyan kérdésem van hogy 4...

Olyan kérdésem van hogy 4 ampulla sustanon 250 mennyire hat a hormon termelésemre . Csak mert hülye voltam és kipróbáltam. és nem akarom csinálni inkább leszek olyan amilyen. és ha hatott a hormon termelésemre milyen módon lehet vissza állítani?

Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Hááát egyéne válogatja... csak egy teljes vérkép tudná megmondani... Heti egyet szúrtál?
2010. jan. 26. 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Nyugi, ennél hülyébb már nem leszel !

Minek neked hormontermelés?

Csak a baj van vele. Kellenek az ilyen csököttagyú barmok, hogy jókat lehessen röhögni rajtuk.

2010. jan. 26. 21:41
 3/5 anonim ***** válasza:

ohh my god. a sustanon után szoktak még tartani egy kiegészítő hormonkúrát, hogy lassan, de vissza tudjon állni a szervezeted.

Ajánlom a bodybuilder.hu-t. Elég sok ilyen kérdés van.

Amúgy ennyitől még nem lesz nagy bajod, csak, ha huzamos ideig csinálnád... Az exem is tolta ezeket a szarokat, tele volt pattanással, agresszív volt, a fütyije meg nulla. Kell ez neked?

2010. jan. 26. 21:49
 4/5 anonim válasza:
3 után elméletileg már kellene hcg hogy visszaálljon a hormonháztartásod normálisan!de nemtudom ez majd idővel jelentkezik :D Ügyes vagy amugy gratulálok én is!enni kellene szerintem nem susit tolni!!!
2010. jan. 26. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

HCG-vel csak még rosszabbat csinál.

Clostylbegit 5nap/2szem 10 nap/1 szem utolsó szuri után 2 héttel.

Ha már ilyen marha voltál....

2010. jan. 27. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!