Olyan kérdésem van hogy 4 ampulla sustanon 250 mennyire hat a hormon termelésemre . Csak mert hülye voltam és kipróbáltam. és nem akarom csinálni inkább leszek olyan amilyen. és ha hatott a hormon termelésemre milyen módon lehet vissza állítani?
Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 21:28
1/5 anonim válasza:
Hááát egyéne válogatja... csak egy teljes vérkép tudná megmondani... Heti egyet szúrtál?
2/5 anonim válasza:
Nyugi, ennél hülyébb már nem leszel !
Minek neked hormontermelés?
Csak a baj van vele. Kellenek az ilyen csököttagyú barmok, hogy jókat lehessen röhögni rajtuk.
3/5 anonim válasza:
ohh my god. a sustanon után szoktak még tartani egy kiegészítő hormonkúrát, hogy lassan, de vissza tudjon állni a szervezeted.
Ajánlom a bodybuilder.hu-t. Elég sok ilyen kérdés van.
Amúgy ennyitől még nem lesz nagy bajod, csak, ha huzamos ideig csinálnád... Az exem is tolta ezeket a szarokat, tele volt pattanással, agresszív volt, a fütyije meg nulla. Kell ez neked?
4/5 anonim válasza:
3 után elméletileg már kellene hcg hogy visszaálljon a hormonháztartásod normálisan!de nemtudom ez majd idővel jelentkezik :D Ügyes vagy amugy gratulálok én is!enni kellene szerintem nem susit tolni!!!
5/5 anonim válasza:
HCG-vel csak még rosszabbat csinál.
Clostylbegit 5nap/2szem 10 nap/1 szem utolsó szuri után 2 héttel.
Ha már ilyen marha voltál....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!