Mit sportoljak? :S teljesen tanácstalan vagyok annyi mindent kipróbáltam már
kicsi vagyok igazából.165 centi és 46 kiló,az utóbbi időben feljött valamennyi a fenekemre.azt szeretném izommá formálni:)
nagyon sok sportot kipróbáltam már.táncoltam,teniszeztem,kangooztam,röpiztem,kéziztem,fociztam,RSGztem,aerobikoztam,tollasoztam tehát elég sokmindet,de kb egy hónap után meguntam mindegyiket:S
úszni nem szeretek,bicikilzni meg futni pedig ilyen időben..?:S szél,hó,mínuszok...
és a capoeira például heti kétszer elegendő lenne?
16/l
Kicsi vagy, könnyű, nincs egy lovarda a közeledben? Megtanulhatnál pl lovagolni :)
Fenékformálásban a legjobb és nem utolsósorban nagyon jó élmény is :)
Hirtelen most az jutott eszembe, hogy próbáltál már "falra mászni"? Erre gondolok: [link]
Én még nem próbáltam, de lenne hozzá fedvem, és ez biztos megmozgat!
Én ajánlom neked a capoeirát, bár ha a fenekedet szeretnéd formálni, akkor lehet inkább valami popsiformáló tornát kéne gyakorolnod naponta, egy kicsit :-) De ez mellett eljárhatsz capoeirázni is, és legalább kondiban is lennél :-) Én normális esetben heti 2x járok, de ebben a hónapban 4x :-)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!