Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Segítseteek! Tanácstalan...

Segítseteek! Tanácstalan vagyok! Hogyan kezdjek bele?

Figyelt kérdés

Elkezdtem futni, de kéne pihenő nap is. És a kérdésem a következő lenne:

Heti 5 alkalommal futnák,és akkor így lenne 2 nap 'pihi' (amikor nem futok).

Az egyik 'pihi'nap az a Péntek lenne. Szerintetek melyik legyen a második 'pihi'nap? Lényeg, hogy jól kijöjjön, és ne kövessék egymást a napok. (pl. péntek, szombat. csütörtök,péntek)

2010. júl. 15. 01:35
 1/5 anonim ***** válasza:
kedd
2010. júl. 15. 01:57
 2/5 anonim ***** válasza:
én azért a hétfőn mondanám, mert a hétvégi kipihentség még benned van, ezt elsősorban mentálisan értem, ha dolgozol akkor gondolom ott is van felgyülemlett stressz, meg azért magánéletben is, amit a sporttal jól le lehet vezetni, és ezért inkább sportolj a hét közben többet. de ez csak egy meglátás, amúgy szerintem mindegy hogy mikorra teszed azt a másik napot.
2010. júl. 15. 01:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez függ attól hogy mennyit akarsz futni.De nekem azt mondták amikor elkezdtem futni, hogy minden másnap fussak hogy az izmok tudjanak regenerálódni.
2010. júl. 15. 07:14
 4/5 clint ***** válasza:

a futás az nem izomnövelő, nem tudom milyen regenerálodásról beszélsz...

Kedves kérdező minek neked a szünnap? Aki jár futni, az nem tart szünnapot. Gondolom, fogyni szeretnél, sztem sokkal hatásosabb ha minden nap futsz.

Nehogy beleess abba a hibába, hogy a szünnapon regenerálod a lábad emiatt iszonyat sok kalóriát raktároz el, sztem nem szeretnél nagy vádlit avgy combot, ha igen bocs...

2010. júl. 15. 10:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Látom nagyon értesz hozzá!!!!Gratulálok!!!
2010. júl. 15. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!