Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek vonzó ha valaki...

Szerintetek vonzó ha valaki karate-zik?

Figyelt kérdés
Vagy azt hiszitek ez csak egy oan száj sport?? Elsősorban lányok válaszát várom . Kérekszépen kort is :D
2011. ápr. 27. 21:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én ugyan fiú vagyok, de ha azért csinálnád mert menő, akkor rég veszett ügy.
2011. ápr. 27. 21:59
 2/15 anonim ***** válasza:

a karate harcművészet, jobb helyeken harcolni és ölni tanulsz te erőszakos (..) ez mióta menő? O_O

:DD na jó, titokban az, de ezt nyilvánosan senki nem monja ;)

2011. ápr. 27. 22:33
 3/15 A kérdező kommentje:
21:59 Nem azért csinálom hanem mert szeretem nagyon :D Csak kívácsi voltam menő-e :DDD
2011. ápr. 28. 14:33
 4/15 Neji ***** válasza:
Ha szívből szereted akkor nem agyalnál ilyeneken:) én már 14éve wing chunozok mégis egyszer sem jutott eszembe h ez menő-e :)
2011. ápr. 29. 21:14
 5/15 anonim ***** válasza:
áá pedig ha tudnád, a wingchun külön menő! még jobban mint más! :DD
2011. ápr. 29. 23:11
 6/15 anonim ***** válasza:

Tudod a lányokat nem igazán érdekli az ilyesmi, nem nagyon tesznek külömbséget pl. az MMA és az Aikido között.

Jómagam Ju Jitsu-zom, hát fogalmam sincs az mennyire 'menő'. Általában a menő kifejezést a népszerű küzdősportokra aggatják (pl a thai box az 'menő') és itt megáll az egész. A ju jitsu nem túl népszerű, és hatékonysága ellenére kevesen ismerik(el). Ami még ront a helyzeten, hogy a ju jitsu/jiu jitsu szóról az átlag embernek nem az egymást ütő-vágó, dobáló fojtogató szamurájok/katonák jutnak az eszébe, hanem a BJJ.

Szerinted a lányok szemében mennyire vonzó két kisgatyás félmeztelen (vagy pizsamás) férfi vonagló bírkózása a földön, ahol lábaikkal körbefonják a másik testét? (ami azért egy fiú-lány felállásban egészen másra utalna :D)

Na de nekem mind1 is, mert az én japán ju jitsumban combrúgástól a csuklódobáson át a bottal való fojtásokig minden van benne. Továbbá a különböző katonai alakulatok és rendészeti szervek világszerte elismerik és alkalmazzák.

Lehet ennél valami menőbb?

2011. máj. 4. 01:38
 7/15 anonim ***** válasza:

1 részt, nem. talán a kungfum...

másrészt, hátőő lenne olyan lány ismerősöm aki egy ilyen küzdelmet amit leírtál, félmesztelen, felteszem harcos alkatú férfiak között.. elék szexinek találna :)

2011. máj. 4. 09:27
 8/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon. :)

Én imádom a harcos pasikat. :)

2011. máj. 8. 21:40
 9/15 anonim ***** válasza:
akkor te imádnál engem.
2011. máj. 8. 22:35
 10/15 anonim ***** válasza:

Már egy ideje figyelem a hozzászólásaidat, imádlak is. ;)

Na, persze csak plátói módon. :)

2011. máj. 9. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!