Szerintetek vonzó ha valaki karate-zik?
a karate harcművészet, jobb helyeken harcolni és ölni tanulsz te erőszakos (..) ez mióta menő? O_O
:DD na jó, titokban az, de ezt nyilvánosan senki nem monja ;)
Tudod a lányokat nem igazán érdekli az ilyesmi, nem nagyon tesznek külömbséget pl. az MMA és az Aikido között.
Jómagam Ju Jitsu-zom, hát fogalmam sincs az mennyire 'menő'. Általában a menő kifejezést a népszerű küzdősportokra aggatják (pl a thai box az 'menő') és itt megáll az egész. A ju jitsu nem túl népszerű, és hatékonysága ellenére kevesen ismerik(el). Ami még ront a helyzeten, hogy a ju jitsu/jiu jitsu szóról az átlag embernek nem az egymást ütő-vágó, dobáló fojtogató szamurájok/katonák jutnak az eszébe, hanem a BJJ.
Szerinted a lányok szemében mennyire vonzó két kisgatyás félmeztelen (vagy pizsamás) férfi vonagló bírkózása a földön, ahol lábaikkal körbefonják a másik testét? (ami azért egy fiú-lány felállásban egészen másra utalna :D)
Na de nekem mind1 is, mert az én japán ju jitsumban combrúgástól a csuklódobáson át a bottal való fojtásokig minden van benne. Továbbá a különböző katonai alakulatok és rendészeti szervek világszerte elismerik és alkalmazzák.
Lehet ennél valami menőbb?
1 részt, nem. talán a kungfum...
másrészt, hátőő lenne olyan lány ismerősöm aki egy ilyen küzdelmet amit leírtál, félmesztelen, felteszem harcos alkatú férfiak között.. elék szexinek találna :)
Szerintem nagyon. :)
Én imádom a harcos pasikat. :)
Már egy ideje figyelem a hozzászólásaidat, imádlak is. ;)
Na, persze csak plátói módon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!