Szerintetek ez megoldható? (testépítés)
Sziasztok!
Nos, nekem olyan problémám van, hogy 2-3 évig szinte abszolút nem lesz időm a testépítésre. Nagyon sokat kell majd dolgoznom / egyéb dolgokkal foglalkoznom, így hétvégenként maximum egy alkalommal lenne időm lemenni (azt is a szabadidőmből csórnám el:S) edzeni. Na, tehát a kérdésem az, hogy a 3,5-4 év alatt felszedett izmot meglehet -e valamilyen módon tartani edzés nélkül évekig ? az is nyerő lenne már, ha csak 1,5-2 évig tudnám tartani jelentős fogyás nélkül. Elhízni, dagadni nem akarok, most szépen le vagyok szálkásítva, de nem tudom most mitévő legyek. Nagyon fájna eldobni azt, amiért évekig küzdöttem :(
24/F - Gabor
GreenTea
Heti 1-2 edzésre biztos tudsz időt szakítani, ez pedig jó kajálással elég lehet ahhoz, hogy a munkád ne menjen kárba!
ha fontos neked amit elértél,és még tervezel később edzést ne b@zd már el légy szíves! :D
glutamin,bcaa,jó kaja és heti 3 átmozgató edzés legyen!
én évek óta küzdök vállficam miatt,nem tudok úgy fejlődni ahogy kéne és tök rossz ilyet olvasni hogy alkinek nincs ideje! :D
sok siert,és próbálj meg rászánni heti 3 órát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!