Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Wing Tsun mellé ti ajánlanátok...

Neji kérdése:

Wing Tsun mellé ti ajánlanátok egy brazil aikidot?

Figyelt kérdés
Wing Tsun mellé még ezt szeretném majd tanulni kb olyan 5év múlva.Szerintetek jó ötlet?Csak kiváncsiságbol írtam a kérdést,h ti hogy vagytok vele.
2011. ápr. 10. 20:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm Aczél!:) Most jöttem meg edzésről.

Csak itt van a nagymester(Lo Man Kam) már péntek óta és most megy a pörgés itt is nagyban:D

Sajnos ez a probléma!Egy sarlatánnal edzettél biztos,ezért nem ismered a WT igazi erejét.De ha a WT nem jó probáld ki a WC-t (Wing Chun-t).Ha neked más tetszik hát rendben én nem ítéllek el miatta,de nem kéne azért hülyének nézni engem mert te nem tudsz valamiről és nem kéne lejellemezned engem és a harcművészetet amit tanulok!

2011. ápr. 11. 23:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Biztos vagy benne, hogy az "brazil"? Az aikdonak egyre több leágazása van, de általában minden szervezet egyetlen ember keze alatt fut össze, és őt követi. Ilyen emberek pl. Kobayashi, Fujita, Yamada, Tomiki, vagy még életében (Isten nyugosztalja) Tamura mester. De még vannak sokan mások is. Mindegyikük kicsit máshogy dolgozik, így az iskolák mozgáskultúrája is eltér itt-ott. De attól még nem alkotnak különálló rendszert. Biztos vagy abban, hogy ez az irányzat "brazilként" elkülönül a hagyományos irányzattól?

Amúgy meg sztem. tanulhatod nyugodtan, ha kezdetekben nem vegyíted a kettőt (főleg fejben), akkor nem lesz gond.

2011. ápr. 12. 00:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Jah, a trollokat meg hagyjátok sztem. a saját levükben főni (nom nom nom! muhaha!), rengeteg fölös bosszankodást meg lehet spórolni.
2011. ápr. 12. 00:40
 14/17 A kérdező kommentje:

Igen biztos,h brazil :S Amúgy köszi a normális választ,nyomtam is a zöldetˇˇ:D

Az utolsónak meg egy régi mondás a trollra:Aki mondja másra az mondja magára..xd

2011. ápr. 12. 07:54
 15/17 anonim ***** válasza:

Nos, nincs mit. Rákerestem neten, de nem találtam semmit :S Ez egy kicsit szkeptikussá tesz, mert ha egy új ág talpon akar maradni, akkor nem ártana vhogy hírt adnia magáról :S Azért elvárnám, hogy a gyökereit és identitását, ill. más ágaktól való különbségét kicsit kiemelje, ahogy a többi iskola is teszi :s Mind1, sok sikert a kereséshez!

ui.: troll alatt fórum-trollra gondoltam, bár lehet, ezen a portálon annyira nem ismert a kifejezés. Olyan embert jelöl, aki csak piszkálódás, odamondás, kötekedés céljából kommentel, de értelmesen társalogni képtelenség vele. Többnyire csak fröcsög. Leginkább onnan ismerszik meg, hogy felnyomja az ember vérnyomását, és nem bírja, hogy másnak is igaza lehet. Aikido kapcsán sok ilyen hozzászólóval találkoztam már, azért gondoltam, hogy szólok. De ha már troll vagyok, akkor kizárólag shadow hunter ;)

[link]

2011. ápr. 12. 14:09
 16/17 A kérdező kommentje:
ja akkor bocsi :S nem tudtam,h te így érted.Hát neten már én is kerestem google val mindenhol de nem találtam,ezért jöttem végül ide.
2011. ápr. 12. 18:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha a kezemmel megtanulom a Daru Kung-Fu-t, a seggemmel a Majom Kung-Fu-t, a lábammal a Dínószaurusz Kung-Fu-t, a fa*szommal meg a Rézfaszú Bagoly Kung-Fu-t akkor jó uccai harcos leszek gecc?
2015. dec. 10. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!