Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Wing Tsun mellé ti ajánlanátok...

Neji kérdése:

Wing Tsun mellé ti ajánlanátok egy brazil aikidot?

Figyelt kérdés
Wing Tsun mellé még ezt szeretném majd tanulni kb olyan 5év múlva.Szerintetek jó ötlet?Csak kiváncsiságbol írtam a kérdést,h ti hogy vagytok vele.
2011. ápr. 10. 20:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Talán brazil jiu jitsura gondoltál?
2011. ápr. 10. 21:07
 2/17 A kérdező kommentje:
olyasmi...
2011. ápr. 10. 21:09
 3/17 anonim ***** válasza:

hogy kielégítsem a kíváncsiságodat, az, aki ilyet kérdez kizárólag balf@sz lehet. kit érdekel, hogy mit akarsz csinálni öt év múlva? majd kérdezd meg akkor. Annyira gyökér vagy, hogy a sportág nevét se tudod.

mert bizony, a bjj küzdősport: kemény edzés, versenyek, fáradtság, vér, fájdalom.

a Wingtsun meg harcművészet: sok hülyét magad mellé gyűjtesz, és lehúzod őket egy csomó pénzzel.

szsl, a wingtsunt neked találták ki, ellenben a bjj-vel.

2011. ápr. 10. 23:39
 4/17 A kérdező kommentje:

Amíg nem ismersz addig ne jellemez.A fizikumom és a kitartásom is megvan hozzá és nem a ji jitsura gondoltam.

Attol,h nem ismered attol még van ilyen is!

Ez olyan mint,h van Wing Tsun Wing Chun Real Wing Tsun meg Ving Tsun is.Egy sportnak lehet több ága is és ha tudatlan vagy nem értem miért szólsz hozzá:S itt szegeden tanította a brazil aikido-t egy mester csak felment BP re és itt bezárta a sulit ott meg megnyitotta vhol.Talán azért számít,h 5év múlva mit csináljak mert akkor úgy edzem a fizikumomat pl nagyon rámegyek a gyorsaságra de vékony leszek akkor semmit nem érek amott.

2011. ápr. 11. 07:57
 5/17 A kérdező kommentje:

A Wing Tsun-t meg így lejáratod ,kiváncsi lennék rá mit csinálnál egy jó wing tsunos ellen...

Amm meg itt is van verseny és küzdelem is -.-

2011. ápr. 11. 07:59
 6/17 anonim ***** válasza:
Mi az a brazil aikido? Életemben még csak hasonlót sem hallottam még...
2011. ápr. 11. 08:39
 7/17 anonim ***** válasza:

BJJ bajnok, most nem nyertél :D

az egy dolog, hogy rossz tapasztalatod van a wingtsunról, de ez (moderation)-t se érdekel.

viszont pont Nejit leszólni! :D fáradt vagyok, de ez most lendített rajtam! :D

kőbunkó, tudom nem jó dolog leszólni más harcművészeti ágakat, (persze ezt látszik Te nem tudod) de hogy egy küzdősporttal képes vagy egyáltalán összehasonlítani egy harcművészetet.. kac-kac, tapasztalatszegény vagy :PPP

Hogy írtad?

küzdősport: kemény edzés, versenyek, fáradtság, vér, fájdalom. egészségedre.

annyit írnék erre: harcművészet - alsóhangon, a legkevesebb amit nyújt igazi erő. de ezt Te úgysem éred most. az nem kizárt, hogy egyszer majd megtapasztalod persze. remélhetőleg gyakorlás keretében, és nem egy sötét sikátorban, egy elborultabb harcművésszel :P

2011. ápr. 11. 19:32
 8/17 anonim ***** válasza:
miért baj az, ha meg van a véleményem a WT-ről? Honnan tudod, hogy nem űztem? Honnan tudod, hogy milyenek a tapasztalataim?
2011. ápr. 11. 21:50
 9/17 anonim ***** válasza:

természetesen nem tudom.

de hoyy hoyy! én kezdtem ismeretlenben leszólni másokat?

csak azért írtam Neji helyett, mert ő most edzésen van.

2011. ápr. 11. 21:58
 10/17 anonim ***** válasza:

ha úgy látod, hogy egyéb rendszerek gyakorlása jobb, hatékonyabb a WT-nél, azt abszolút tiszteletben tartom. elvben mondjuk össze kell mérni az erőnket, de valójában ez sem a stílusunkat tükrözi...

sajnálom, ha rossz tapasztalatod van egy harcművészetről, de az a lényeg, hogy csinálsz mást, és ahogy látom azt szívvel lélekkel, úgyhogy hajrá!

2011. ápr. 11. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!