Lehet veszek egy 2008a-s specialized demo 9-es bringát, ez jónak számit?
Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 10:27
1/12 anonim válasza:
Mire akarod használni ? mert ha csak túrázni akkor kár kidobni ennyi pénzt nehéz lesz felfele tekerni mivel hogy a teleszkópok felfogják az erőt
ez a Bico DH ra tökéletes
de szerintem vegyél picit olcsóbbat ha kezdő vagy.
nem lesz jó neked ez a bringa kezdő bringának
de te dolgod
egyébként Mire akarod használni ?
2/12 A kérdező kommentje:
sok mindenre,durvább dolgokra is,de ez tetszik,miért pénzkidobás egy kezdőnek ha most van rá pénzem?
2009. márc. 1. 13:09
3/12 A kérdező kommentje:
ezelőtt krosszmotoroztam évekig
2009. márc. 1. 13:09
4/12 anonim válasza:
te tudod de szerintem nem a legjobb kezdő bringa :)
5/12 A kérdező kommentje:
miért,mi lenne az?
2009. márc. 5. 06:06
6/12 anonim válasza:
Na én vmennyire jártas vok a témában :) Szóval ha durvulni akarsz meg kezdő vagy talán nem egy olyan bicó való neked amivel Bender tolja a 20 méteres letöréseket :D vegyél valami kisebb kevésbé brutális vázat mert itthon de a M?átrába se tudod kihasználni + a levegőbe is könyebb forgatni: UMF Duncan, Specialized Bighit vagy Bighit Sport, Magellan Vega szal vmi középkategóriás vázát még ezek is túl jók 1 kezdőnek de ha ennyire van mire szórnod a pénzt akkor hajrá... :P És egybe ne nagyon vegyél ilyen bringákat, rakasd őket össze igényed szerint vagy ha tudod akkor te rakd össze!
7/12 A kérdező kommentje:
kanadából egy tagtól tudok ilyen gépet venni 1700 cad-ért jó állapotban,szóval ezért éri meg,ezt vennem.fox 40-el,dhx 5tel, és hope m4 fékekkel,12éve motokroszozók is szóval nem nagyon hat meg pár 5-6 méteres ugrás se,meg 40-60km/óra se.
2009. márc. 11. 19:08
8/12 anonim válasza:
Ja bocs :D akkor k.-ra megéri, fox cuccokal (gondolom motoXból is ismerős), hope fékek a legjobbak, és ennyi pénzért, mint a huzat:P am a kérdésedre válaszolva meg nagyon jónak számít! :D aztán csak óvatosan lefelé 70 alatt ne is fékezz ;)
9/12 anonim válasza:
Jaa elég jónak számít, bár lehetsz akármilyen zsír rájder (ezt nem bántásként mondom) akkor se tudod Mo.-n kihasználni, mert egyszerűen nincs hol. Most meg azért Demo-t tartani ,hogy évente 2-szer kimenj Külföldi parkba... hát nem tom... szerintem elég kisebb fully is ,bár a helyedben én is megvenném az tuti :D:D:D
10/12 anonim válasza:
k*rva jó bicó.
használtan veszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!