Kezdő downhillesként milyen márkájú bringát érdemes venni?
Figyelt kérdés
védőfelszerelés már van, de a mtb-kom már nem bírná a terepet. Már így is "túlhajtottam" szerintem... :D
melyik a legolcsóbb márka?
2011. júl. 13. 11:42
1/3 anonim válasza:
Márkából nincs legolcsóbb. Ha nem űzöd nagyon durván a sportot, akkor vegyél egy olcsóbb merev gépet (UMF Hardy, Magellan PolarX, Mongoose Fireball,stb.), és ami tönkremegy rajta, vagy kevésnek találod, azt cseréled.
Kerdőnek nem kell 1.000.000 Ft értékű bringa, elég lesz egy 0-val kevesebb is.
2/3 anonim válasza:
Én Gepida Karatonnal tolom lassan 3 éve :D
3/3 A kérdező kommentje:
nem muszáj újonnan venni. Én pl 80.000-ért vettem használtan egy profin felszerelt hardy 4-et. hidrás fékek, profi hajtás, duplafalú felni... stb mindezt kifogástalan állapotban. nagyon jókat lehet kifogni, de mindig nézd meg élőben, hogy mit veszel!
2012. jan. 24. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!